Geen categorie

Bericht aan mijn bezoekers

Bericht aan mijn bezoekers, wie zijn jullie en waarom volgen jullie mij.

Ik ben zo benieuwt naar mijn volgers wie zijn jullie die elke dag naar mijn website komt kijken . Maar haast nooit een tegen berichtje geeft, ik ben echt benieuwd wie zijn jullie. En waarom jullie,  juist naar mijn blog gaan .

Afbeeldingsresultaat voor bezoekers

Waarom vraag ik dat, ik wil in kaart brengen, wie jullie zijn.

Zo dat ik gerichter, kan schrijven  ik stel onder wat vragen en zouden jullie die in willen vullen met een reactie.

1 Hoe oud zijn jullie?

2 Welke werkgebied werken jullie?

3 Welke bezoek opdracht zoeken jullie het meest naar?

4 Wat willen jullie terug zien op mijn website?

5 En wat juist niet?

6 Zijn jullie man of vrouw.

7 En de laatste vraag, waarom vinden jullie mijn website zo leuk, en waarom komen jullie steeds terug om te kijken wat ik schrijft. Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties op deze vragen, ik zal altijd een berichtje terug sturen naar jullie.

Met vriendelijk groet Angelique

2 reacties

  • Walt's Hoekje

    Altijd leuk als er interactie is met je volgers, lezers. Ik zal proberen je vragen te beantwoorden. Ik ben een man van bijna 46, kijk regelmatig bij je op de site. Ik vind de mix van zakelijk en privé juist erg fijn. Je gebruik van beelden zorgt er ook voor dat ik like of doorklik. Van mij hoef je niets aan te passen. Bedankt tot dusver.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge