Eigenbaas,  inspiratie

Succes met wat je graag doet

Succes met wat je graag doet, is ondernemen van uit je hart.

Ben jij er wel eens echt voor gegaan om je droom te gaan leven? En zo ja, is het gelukt of ben je gestopt met proberen . Omdat je steeds maar tegen  zoveel problemen aanliep, waardoor het steeds weer mislukte. Of  zodat dat je bent gaan denken: het is voor mij niet weggelegd. Ik zoek wel weer een baan. Maar waarom zou je  kiezen voor dat leven, terwijl je juist zo graag iets voor jezelf wilde beginnen. bijvoorbeeld dat coaching bedrijf waar je je hele leven al van droomde of een bedrijf waarbij je avontuurlijke kajaktochten organiseert. Of excursies waar mensen kunnen zwemmen met dolfijnen?

Droom, Live, Leven Droom, Vervulling, Moed

Ondernemen is toch  succesvol zijn.

Vaak begint het bij falen, we vinden falen zo vreselijk dat de voordelen ervan ons meestal ontgaan. Zoals een snellere en betere aanpak te vinden om onze problemen om die op te lossen. In plaats daarvan gaan we ons verdedigen of ontkennen we dat we gefaald hebben omdat we niet af willen gaan. Maar is dat wel zo slim? Ook al is het nog zo frustrerend, het behalen van succes gebeurt altijd met vallen en opstaan. En begint dus eerst met falen, er zijn vaak geen kant-en-klare oplossingen. Je zult constant tegen problemen aanlopen.

Heb een duidelijke visie, hoe jij het ziet.

Als je ergens succes in wilt behalen zul je een duidelijk beeld  moeten hebben van  waar je naar toe wilt. Zo lang je dat niet hebt en alleen maar in het nu dingen probeert te creëren en de problemen die daarbij komen kijken probeert op te lossen, ben je bezig op het trillingsniveau van het probleem. Daarom moet je een visie hebben die groter is dan de problemen waar je op dit moment tegenaan loopt. Bijvoorbeeld door te visualiseren in je hoofd,  hoe zie jij het voor je jou droomleven.

Motivationele, Dromen, Het Leven, Textuur, Decoratieve

Met een  bedrijf dat  succesvol word.

Hoe zou jij je dan voelen? En doe dan alsof dat moment nu al is. Geloof  dat jij de stap zal nemen en geloven dat jij er in zal slagen als een succesvolle persoon. Je kunt niet succesvol worden op je huidige trillingsniveau anders zou je dat al wel zijn. Een probleem kun je namelijk niet oplossen, het probleem lost vanzelf op als je evolueert en hoger frequentie zal gaan zitten . Op deze nieuwe frequentie bestaan die oude problemen niet meer, de oplossingen die je zoekt zitten in een hogere frequentie dan waar je nu bent. Dus zolang jij je blijft richten op wat er mis is, ga je niet in  de frequentie omhoog wat nodig is om je droomleven te gaan leven.

Wie zijn je echte vrienden.

Andere mensen kunnen je zowel positief als negatief beïnvloeden, waardoor je op een gegeven moment op een lager of hoger trillingsniveau gaat vibreren. Daarom lijkt het vaak allemaal zoveel gemakkelijker en lichter wanneer je bij die succesvolle persoon bent, omdat die al vibreert op de frequentie waar jij naar toe wilt. Net zo succesvol worden lijkt dan helemaal niet zo moeilijk. Vol goede moed ga je naar huis met het gevoel van, en nou ga ik het doen. Ik laat me door niets en niemand meer tegenhouden. Maar thuis voelt alles meteen weer  zo zwaar, omdat je dan weer terug bent op je eigen frequentie waar je ego – die niet van veranderingen houdt. Je weer klein probeert te houden door je gedachten te geven als: dat lukt me nooit, ik durf dat niet, ik kan dat niet, ik heb niet genoeg geld, niet genoeg tijd, je komt terug in je cocoen waar je niet uit komt.

Droom, Landschap, Fantasie

Draai je wereld nu eens om wat zie je dan, je droomleven waar jij zo graag over droomt maar nooit durven te zetten. In plaats van dingen die nog niet gelukt zijn te zien als falen en mislukking. Kun je ze beter zien als iets wat nog meer liefde en aandacht zal in stoppen. Zoek naar de voordelen,  welke succesen heb je al behaald, en waardoor heb je nu meer bereik. Komt dat door het falen, dat je eerst moest ondergaan ik denkt het wel want je  leer  namelijk  te improviseren. Je word je sterker en moediger, het geeft je nieuwe inzichten.

Daar het 90 graden om.

Je komt uit je comfortzone, je leert nieuwe vaardigheden, het opent nieuwe deuren voor je. En  het maakt je innovatief en creatief, je leert je minder aan te trekken van wat anderen van je denken. Het leert om voor jezelf  opkomen waar anderen je proberen te domineren. Want als je dat niet doet zul je een ‘pleaser’ worden, en  iemand die het anderen steeds  maar naar hun zin wilt maken.  Het is niet egoïstisch om voor jezelf te zorgen, maar zolang jij jezelf steeds op de laatste plek zet, zal het je nooit lukken om je dromen waar te maken. En zul je je de rest van je leven boos en gefrustreerd voelen omdat de wereld, je niet geholpen heeft. Waar jij zolang van droomde , het is belangrijk om te weten wat wil je. Dan zul jij voor jezelf opkomen , zo lang jij blijft worstelen blijf je lijden. Het omarmen neemt de pijn weg,  de meesten zien falen als een afgang.  Als  een mislukling  maar als je heel goed kijkt is het  eigenlijk een cadeau.  Een vriend die iemand helpt en die je op het pad brengt, naar waar je dromen in vervulling kunnen gaan.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.