Eigenbaas,  ideeën,  inspiratie

Creëer een eigen baan.

Creëer een eigen baan, van uit huis met jouw ideeen.

De afgelopen jaren heb ik ondernemen soms als een groot gevecht ervaren, omdat ik geen kans kreeg voor mijn ideeen . Totdat ik op een geven moment mijn eigen hart ging volgen,  om andere keuzes te maken.  Daarvoor  durfde ik die stap niet te  zetten, omdat  ik  constand het gevecht aan moest gaan, met mensen die niet geloven waar ik voor staat. Maar toen ik steeds meer begon te beseffen, dat ik zelf verandwoordelijk bent, voor mijn eigen geluk. Heb ik de stap gezet om mijn hart te volgen en gewoon doen, wat ik altijd deed. Is schrijven van het oog punt om een ander te helpen en te inspieren.

Op eens had ik een knock out? dam die kwam hard binnen.

Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is om  meer  lef en moed te hebben. En dat je volhoudt als het even tegenzit en niet bij de eerste de beste tegenslag de handdoek in de ring gooit. Zorg dat je, je niet gelijk knock-out laat slaan zoals heb bij mijn ging.

Mislukking is succes.

Zie jij je  mislukkingen als kansen of niet ,dan  kun je er beter ‘gewoon’ niet aan beginnen. Dan kan je beter een leuk bedrijf zoeken en daar je tijd zinnig aan besteden.

Ook is het hebben van zelfvertrouwen belangrijk,  wees  dan ook niet bang dat er een teveel van ‘jouw  als vrouw word verwacht. Want: van jou bestaat er maar één, en iedereen is uniek in de manier hoe jij werkt. Toekomstige klanten komen niet bij jou voor het trucje dat jij toevallig doet. Nee , ze komen voor jou…! Laat je dus niet afleiden door het aantal collega-ondernemers, die het alleen maar leuk vinden om jou te zien valen. Laat vooral jezelf zien en doe waar jij goed in bent.

Mac Book, Seo, Verkoop, Online Analyse

En nu de tips.

1 Inzicht en overzicht.

Wat staat er op papier, en wat mis je om je droom na te jagen veel mesen net als ik heb het in hun hoofd. Maar als je  het op papaier zal zetten maak het dan  concreeter.Dus wat breng je mee en waarom wil jij gaan ondernemen.

2 Overzicht en focus.

Zorg dat je iedere dag inzicht krijgt in wat je werkelijk bezighoudt, het enige wat je hoeft te doen is opschrijven wat er in je hoofd zit. Je hoofd helemaal leeg schrijven, zal je helpen om meer focus te blijven en krijg je ook meer overzicht hoe jij het allemaal ziet. Resulteert in meer : inzicht, overzicht en focus.

3 Wie niet alles wilt onthouden in zijn hoofd, schrijf  dan alles op papier!

Dus alles wat je nu of later  wilt doen. Bijvoorbeeld: acties nieuwsbrief maken, filmpje opnemen, , een brief sturen, afspraak maken met de tandarts, BTW-aangifte doen.  dromen (wereldreis maken, vakantie plannen, een eigen bedrijf beginnen.

4 Volg je eigen Intuïtie.

Wat je ook doet of wilt gaan doen: ga altijd na of het bij je past. Of het bij jou hoort, wat je ook wilt gaan  doet. Kies daarbij heel bewust, iedere dag opnieuw en vertrouw daarbij volledig op je intuïtie. Want op die manier creëer je voor jezelf de weg van schaarste naar overvloed.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.