Geen categorie

Maak koud bellen warm

 Maak  koud bellen warm.

Maak koud bellen warm, leidinggevend worden vaak koud benaderd.

Vaak om bijvoorbeeld om een cv te bekijken of een springplank voor een sollicitant te dienen, hoe meer werkzoekenden er zijn hoe vaker ze dit soort vragen krijgen. Als ze elke vraag honoreren hebben ze er een dag taak aan om dat te doen. Maar Beld een goede bekende om te vragen of ze een half uurtje tijd willen maken voor iemand, die hij graag wil helpen dan is er een grote kans dat ze er positief op reageren.

Ga is nu bij je zelf na.

Je het het smoordruk, maar een vriendinen belt of je een goed vriend van haar een half uurtje wilt helpen. Met jouw expertise je bent dan toch ieder geneigd om ja te zeggen, dan wanneer een wilt vreemde jouw zal bellen. Kortom netwerken helpt om de juiste mensen in contact te komen, besteed hier ruimschoots tijd aan, hoe je mensen gaat benaderen.

Bekijk alle profielen van je doelgroep op LinkedIn, ook hier mee speel je in op de menselijke nieuwsgierigheid. Wist je dat dat de knop wie mijn profiel bekeken de meeste gebruikte knop is, als je een profiel heb bekeken blijf je dus niet ongemerkt. Jouw profiel word misschien ook bekeken op jouw naam. Dan word je jouw naam makkelijker onthouden bij een sollicitatie procedure, herkend door de beslisser of beïnvloeden.

Vakgenoten en recruiters .

Uit jouw doelgroep zijn makkelijker te benaderen, als je het tenminste goed doet. Met de juiste introductie van jezelf en een goede reden, waarom je graag met hun in contact willen komen. Zijn ze over het algemeen een stuk toegankelijker, wanneer je vervolgens voldoende en op de juiste manier aandacht blijft besteden. Dan kunnen deze mensen heel waardevol zijn voor jou in je zoektocht naar een baan.

Zal jij je linken met wildvreemde.

Er word vaak gezegd je moet nooit met wildvreemde mensen linken! Via LinkedIn als je niet kent word vaak gezegd als je op zoek bent naar een baan. Dan moet je wel met wildvreemde linken, hoe meer mensen jouw kennen hoe groter jouw netwerk word. Wat resulteert in hoger in Google bij de zoek resultaten, dan kom je ook sneller naar voren bij de recruitment. Veel uitnodigen van onbekende worden vaak weg gegooid, als jouw LinkedIn uitnodiging een persoonlijk boodschap dan zullen ze graag met je willen linken. Stuur daarom altijd een tegen bericht terug als ze een connectie zijn, met dank je wel wat je in mijn netwerk zit, waar mee kan ik je helpen.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.