Lifecoaching,  Mindfulness,  Personal branding

Empowerment

Empowerment.

Empowerment betekend dat je in je kracht staat.

Dat houd in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waarin je geloofd. Het betekend ook dat je vrede heb met jezelf en jezelf accepteert. Als je in je kracht staat laat je ook niet van wijs brengen door anderen, dan laat je je niet in een ander richting sturen dan jezelf wilt. Je twijfels zijn je niet te baas al mag je ze zelf wel toe laten. Je legt jezelf geen onmogelijk eisen op door onrealistische verwachtingen. In je kracht staan is uitgaan van jezelf, je staat niet met je benen in de verleden maar in de toekomst.

Empowerment.

Maar in hier en nu en dat komt je bekend voor omdat je het al eerder heb mee gemaakt, maar dat je het weg wimpelde als een toeval. Empowerment is een manier van leven die je controle geeft, het draait erom te weten wat je wilt. En krijgen wat je wilt waar je zo lang naar verlangt maar nooit heb gekregen, met empowerment doe je door een krachtgevend overtuigingen herhalen. Keer op keer actief te formulieren ik kan… ik ga….. om er positieve emoties mee te geven. Het symbool dat breng een beeld op die je op juiste moment kan oproepen. Veranderen kost energie en kracht gun jezelf tijd om te helen wat je heb mee gemaakt. Door empowerment te gebruiken zal jezelf sterker worden dan ook te voren, maar vergeet nooit wie je bent.

Empowerment gaat dus om wie, wat, hoe, zowel met NLP en RET kunnen ze je helpen met wie je bent. Zodat je in je kracht kunt komen en blijven, het gaat om optimaal benutten van jouw eigenschappen. Het levert je meer rendement op, empowerment leert je dat je alleen verantwoordelijk bent voor alles wat je doet, en mee maakt. Je bepaalt je leven, en soms gebeuren er fijne dingen in je leven en soms minder fijne. Daar kun je niet altijd iets aan doen je kunt wel bepalen hoe je er mee omgaat.

1 Wie ben ik, wat kan ik in mijn dagelijks leven?

2 Wat verwacht de wereld van mij?

3 Wat verwacht ik van mijn leven?

4 Wat zijn de laatste 3 activiteiten die ik in het kader , van mijn persoonlijke ontwikkeling heb ondernemen?

5 Hoe vaak en wanneer sta je je er nu eens bij stil wat je wilt?

6 Op welke manier evalueer ik de voortgang en resultaten van mijn persoonlijke ontwikkeling?

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.