lifestyle

A girl with power

A girl with power , doe dan wat je graag doet.

Als je kracht heb dan is van  essentieel belang om het leven te kunnen leven dat jij zo graag wilt. Zonder kracht is het namelijk erg moeilijk om te gaan stáán voor je ideeën en dromen.  Zo heb ik het zelf ook ervaren, toen ik net ontslagen was. En me nog niet bewust was van mijn echte passies, talenten en de dromen die ik had. Ik  putte eigenlijk de kracht uit een kleine bron, ik had dit niet door. Ik dacht  er niet bij na en wist al helemáál niet, wat echt  ook anders kon zijn.

Afbeeldingsresultaat voor kracht

De eerste stap is verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk.

Daar ben ik nu wel al een hele tijdje achter, als je namelijk echt kracht wilt ervaren.  Dan is het belangrijk dat je naar jezelf leert te luisteren, en niet wat andere tegen je zegt.

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en jouw acties geven je controle terug over jouw leven.

In plaats van zwak en afhankelijk zijn, word je een krachtig persoon die in staat is keuzes te maken. En de gevolgen van je keuzes durven  aan te gaan. Als er niemand anders is om de schuld te geven en niemand om tegen te klagen, dan geeft dat jou een geweldig besef van je eigen kunnen. Je kunt niemand veranderen,  vrienden, collega’s of je partner niet. Je kunt alleen jezelf veranderen, dus neem die verantwoordelijkheid voor je eigen geluk: And feel the POWER! 

Afbeeldingsresultaat voor kracht

Jouw kracht hangt ook nauw samen met jouw passies, en talent. Hoe werkt dit dan? Als je namelijk iets doet wat niet in jouw lijn ligt , dan doe je eigenlijk altijd iets dat jou energie kost. Maar als je iets doet wat vanuit jouw passie wordt gevoed, dan krijg je juist energie van wat je aan het doen bent. En dat geef je kracht om door te gaan, waar jij mee bezig bent.

waar jij echt passie voor heb , loop jij van zelf harder.

Of jij het nu echt wil, dan ga jij er zelf een pleidooi aan geven, omdat jij iets wat je met hart en ziel doet. En dat is passie met talent hoeveel mensen zeggen wel eens, ik doe werk omdat ik geld moet verdienen. Dan denk ik is dat het omdat je er geld mee wilt verdienen, waar is dan jou drijf gebleven om werk te doen waar jij hard voor wilt lopen.

Juist ja die is er niet, omdat jij het werk niet doet waar jij warm voor loopt. maar wil je meer leren of meer te weet komen ,kun je nog altijd naar hier kijken. http://stylecaster.com/beauty/beauty-tips Pas op het is verslavend.

Groetjes Angelique

 

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge