lifestyle

Mega sale by vicky

Mega sale by vicky, what I love .

Wie van jullie houdt van producten van vicky nauw ik ? En zeker als het een beautybox is.  Dat ik niet weet wat de inhoudt is, ik hou wel van verrassing. Een in de zoveel tijd bestel ik wel eens box, om alleen te kijken wat er in zo box zit. Ja ik ben ook een vrouw en die houd nu eenmaal van mooie producten. En vicky  is zo merk, die hebben zo kwaliteit producten waar ik echt een blokje omgaat om hem te halen. Dan ga ik altijd even eerst testen of ik er niet op reageert want ja op sommige producten van vicky reageer ik wat ik natuurlijk zonden vind.

Afbeeldingsresultaat voor Beautybox vicky

Ja jonge meiden deze sale moet je echt niet laten lopen.

want je weet nooit of je het je moeder cadeau kunt doen, of lekker aan jezelf mooie producten uit proberen is altijd leuk. Niet waar, zeg nu zelf zeker als je van producten houdt dat zelfs  jij niet wat er in zit .

Afbeeldingsresultaat voor Beautybox vicky

Bestel dan de beuatybox van vicky, en wie weet word jij ook blij verrast. Ik wacht mijn cadeautje voor mijn zelf af want ja ik vind het ook zo spannend.

Klik op de blauwe links, voor meer info;

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge