inspiratie

Wil jij meer zakelijk succes

Wil jij meer zakelijk succes boeken, dan moet je er hard voor werken.

En wil jij beoordeeld worden om jouw talenten, maar je merkt dat je nogal eens gepasseerd wordt. Het lijkt wel alsof je onzichtbaar bent!  Hoe komt het toch dat jouw mening niet automatisch wordt gevraagd of dat het project wat jij graag wilt leiden niet aan jou  maar aan je collega wordt gegeven? Hoe zet je jezelf steviger neer tijdens je beoordeling of sollicitatiegesprek?

Dan beginnen bij de basis principe.

Wie ben jij?En  wat is jouw identiteit? Wat is jouw persoonlijke doel? En wat zijn jouw kwaliteiten en behaalde resultaten? Als dit kunt omschrijven dan heb je al de halve marathon gewonnen. Vervolgens leer je  om  de kwaliteiten door te vertalen naar het belang voor de ander. Zichtbaar zijn doe je namelijk niet voor jezelf! Je maakt jezelf zichtbaar, zodat de ander weet wat hij  aan jou heeft. Zodat de ander weet dat jij de aangewezen persoon bent voor het volgende project, of om die felbegeerde promotie of functie.

Afbeeldingsresultaat voor succesvol

Training naar jouw succes formule.

1 Je kan alleen maar succes boeken als je problemen zal over winnen, verduidelijk wat je echt wilt en zet dit om naar je eigen succes formule. Laat je inspireren wie is jouw voorbeeld, als je echt wilt zal je geweldige manieren ontdekken om dit te doen.

2 Om succesvol te zijn moet je duidelijke visie hebben, wat wil jij bereiken in je leven. Jouw  visie voert zowel een gerichte en een motiverende functie, het doel van uw samenhangende visie op een wenselijke toekomst. Is om  te concentreren op die dingen, die je nu zou kunnen doen om die toekomstige staat over te brengen.

3 Maak het verschil, wat breng jij mee en waarom moeten ze juist bij jouw komen. Als je van mening bent dat falen  geen keuze is, zul jij nooit falen. Testen van nieuwe ideeën, leren van wat werkt en wat niet .

De trap is de stappen naar succes.

Wie in het begin fouten maakt , zal zich verder ontwikkelen als een succesvol persoon. De Struikelblokken die jij tegenkomt zal jouw verder helpen naar jouw  succes, en soms  kom het door de handelingen zonder een duidelijk gevoel van richting of  uitgaven van  te veel tijd. Echt succesvolle mensen ontwikkelden de mogelijkheid om moeiteloos en snel van reflectie tot actie en weer terug.  Ze weten wanneer er actie nodig is en ze weten wanneer ze  onmiddellijk actie moet  ondernemen.  zodat ze vooruitgang kunnen boeken, het verdienen van  respect van andere mensen zullen ze helpen om hun doel te bereiken.

Afbeeldingsresultaat voor succesvol

Daarom is het belangrijk werk te doen waar jij blij van word, en niet omdat je geld moet verdienen. Natuurlijk is het moeilijk als je niet meer weet welke richting je op moet gaan, maar als je dicht bij je zelf zal blijven dan vind jij het pad die jij op moet gaan. Iedereen vlucht waarom zal je vluchten , als je ook stil kunt staan en denken wat nu? En soms doe je dingen die jij vanzelf sprekend vind, maar voor een ander is het waardevol. Het is dan de kunst om dit om te draaien naar een baan die jij hebt ontworpen. Wil je meer weten welke talenten jij nog meer kunt toepassen, in ondernemen met je talent. Klik dan zeker op de blauwe tekst.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.