Geen categorie

Engelen in het licht

Engelen in het licht het voelt als een warm deken wat mijn omhelst.

Als je te maken krijgt met het gevoel dat iemand over je waakt, dan voel je geborgen. Ik heb het ervaren als een warme deken wat mijn omarmt en mijn beschermd op mijn reis. Mijn innerlijke reis naar binnen was zwaar ,waar ik de zware hobbels onder ogen moet zien te komen. Om weer vederlicht door het leven kunnen zweven, als een licht wit veertje.

abstract, engelachtig, kunst

 

Wij allemaal maken deel uit van een groot bewustzijn. Je kan de oerkracht die van binnen voelt ook bijna voelen, het is de universele energie van de universe. Of hoe je ook mag noemen, iedereen heeft het binnen in zich. De andere sterker dan de ander, niet iedereen heeft het. Ik zie het als een speciale gave , die de hogere macht aan een speciaal iemand heeft geven, die het aan kan. Want deze gave is niet altijd leuk, want je ervaart meer energie om je heen die een ander niet voelt. De engelen hoe ik ze noem zijn overal om ons heen, ze staan altijd tot onze beschikking we moeten ze alleen om hulp vragen om ons te helpen.

Onder de engelen heerst een hiërarchie.

Niet in de zin van de ene engel is belangrijker dan de ander, maar in de zin van dat ze op een andere niveau trillen. Beschermengelen en engelen met een bepaalde thema, engel van overvloed. Huisengel, engel van vreugde voor elke thema is er een engel beschikbaar. Engelen hebben relatief gezien de grootste dichtheid, zij staan dichter bij de aardse leven dan hun collega,s  uit andere afdelingen. Hoe hoger de trilling in een veld hoe sneller de effecten van gedachten zichtbaar zullen zijn. Dat betekend dat we nu de beschikking hebben over hogere frequentie, wat alleen maar wordt verhoogd. Ik ervaar deze trilling ook mijn piep tonen waren eerst heel laag, maar nu mijn trillingen hogere ligt worden mijn tonen ook hoger. Is wel raar want je gaat je zelf afvragen horen andere mensen dit ook, die hoge piep tonen. Dit stukje moet ik nog leren hoe ik mijn frequentie zo af kan stemmen dat ik hoor wat ze tegen mijn zeggen.

Dat doe ik door de controle los te laten.

Wat mijn eerste les ook was, dat de engelen mij hebben geleerd: probeer nooit je handelen het HOE onder controle te houden. Wat bedoel ik daarmee? Toen ik na een helende sessie weer thuis was, wist ik dat het belangrijk was om de verschillende stralen van de engelen te leren kennen. Mijn plan zag er zo uit: elke week wilde ik met een bepaalde straal bezighouden, om de bijhorende energie goed te leren kennen. Dat klinkt als een goed plan toch? Ik had echter geen idee dat het helemaal niet zinvol zal zijn als ik met een bepaalde energie bezig was. Om met de engelen energie te werken, moet mijn eigen energie trilling hoog zijn om met deze frequentie kunnen werken.

Angle Scuplture

De controle loslaten bekend dat we niet alles van tevoren kunnen uitrekenen of doordenken en weten. De universe heeft een grotenspeelruimte waarbij wij de antwoorden kunnen begrijpen. Juist met de engelen gebeurt alles veel sneller, van toevalligheden en lotsbeschikking stapelen zich op. Vaak laat onze controlebedewang ons namelijk in een kringetje mee draaien. Als je merkt dat je niet kunt loslaten, dat je maar blijft piekeren. Dat je alle mogelijkheden voor de honderdste keer doorneemt en helemaal niet meer weet wat je moet doen, dan is het tijd om los te laten en door te gaan met je leven.

Groetjes Angelique

PS een interessante boek om te lezen is dit berichten van je engel. https://www.bol.com/nl/p/berichten-van-je-engelen

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.