product preview

Het mooiste geschenk is kracht.

Het mooiste geschenk is kracht, durf jij hem te laten zien.

Waarom omdat je helpt om na te denken over jou leven, iedereen is maar bezig om een baan te vinden. Maar ze kijken niet, wat kan ik nu eigenlijk en dat is een punt dat niemand weet. Als de vraag zal vragen wat kan jij allemaal , dan kijken ze je met glazen ogen aan of ik van een ander planeet komt. Ik kijk van uit de mens ,ik kijk naar jou als een persoon niet wat jij heb. En soms tref je mensen die het alleen maar om het geld te doen hebben, deze personen denken alleen aan hun zelf.

Afbeeldingsresultaat voor kracht

 

Niemand is perfect, maar je kan wel het beste er van maken.

Ik vind iedereen heb een oerkracht binnen in, en soms kom je iemand tegen die jouw wilt helpen. En soms moet je wel even inschikken en kijken naar je eigen zelf. Maar dat is alleen maar goed, wie durft te kijken naar zich zelf zal het mooie geschenk van kracht ontdekken. Om dat deze personen bereik krijgt, omdat ze in durven in te zien dat ze niet perfect zijn, en ook helemaal niet gelukkig. Als ik met je praat en dat gebeurt alleen maar, als ik me goed voelt bij jouw.

Iemand moet de goede fibe hebben.

Omdat je dan iemand treft die open staat voor een ander, iemand van de broekriem zij de mensen die niks zeggen maar observeren die hebben antwoorden  voor een ander. Is wel mooi en het is ook zo, ik kijk en observeer en kom altijd met antwoorden.

Laat je zwakheden zien.

Waar ik niet goed bent is mijn spelling, ik laat zien waar ik niet goed in bent, maar dat wil nog niets zeggen over de persoon die er acht zit. Als je die persoon zal kennen , dan zult jij zien wie er achter schuilt. Ik durf van mijn eigen te zeggen ik ben niet perfect, maar ik schrijf wel van uit mijn hart en dat is het alle belangrijkste.

En nu jij wat zijn jouw zwakheden en durf jij hem te laten zien?  Lees hier wat het voor jouw betekend.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.