food,  kinderen

De magie van de wonderbag

De magie van de wonderbag, hoe kun je de wereld veranderen.

Om producten te maken die de wereld een stukje  mooier te maken, is heel eenvoudig met een slowcooker van stof. De wonderbag heeft de levens van tienduizenden vrouwen en meisjes in Afrika voorgoed veranderd. De stoofpotten die ze daar gebruiken hebben veel tijd nodig om te garen, dus een droom van Sarah was een stoofpot maken die het eten sneller liet garen. Soms kan een droom van een vrouw er toe leiden, dat het leven van duizenden vrouwen een beetje mooier maakt. Dat gebeurde met de droom van Sarah Collings de zuidafrikaanse wist hoeveel moeite het koste, om hun eten te garen ze wilden dat het gemakkelijker werd. Voor de meisjes en fijner en vooral veiliger voor de meisjes, zo kwam ze op het idee van de wonderbag.

Afbeeldingsresultaat voor nb-wonderbag

Ook de mannen in Afrika komen kijken naar het mirakel van koken met de wonderbag.

Op het platte land in kenia biedt veel mogelijk solate aanblik. Vooral in de wijde omtrek van de dorpen is het vooral kaal en stoffig, een gevolg van houtkap die zijn namelijk nodig is  voor het vuurtje. Urenlang branden de houte stammen om hun eten te koken.

Voor de wonderbag  gebruiken   de naaiers natuurlijke stoffen uit kenia.

De stoffen met prachtige traditionele afrikaanse motieve die ook gebruikt worden, voor hun kleding. De naaisters verkopen de bags niet alleen voor een redelijke prijs, op het plattenland maar leren de vrouwen daar ook hoe ze hem het beste kunnen gebruiken.

Zie onder hoe ze hem gebruiken.

Link waar jij hem kan kopen, zodat het geld naar een goed doel gaat. http://www.nb-wonderbag.com

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge