Geen categorie

De Faith-Methode.

Na een heftige ervaring hebben de meeste mensen te maken met onzekerheid.

Door daarmee aan de slag te gaan met de Faith-Methode, geef jezelf de kans om sterker uit de situatie te komen. De faith-methode beidt daarvoor krachtige handvatten. Faith staat voor: Feel {voelen} Attention{aandacht}Inspiration{inspiratie}Time{tijd} en Heal{herstel}. Waar door het licht van binnen weer gaat schijnen, en zal je het leven weer ontarmen zoal hij altijd is geweest. Het leven stopt niet na die ene gebeurtenis, je zal zien na een tijd van rouw dat je het een plaatsje gaat geven.

Feel.

Voelen wat er werkelijk is, niet meer en niet minder. Vastpakken en loslaten. Zo creëer je ruimte voor nieuwe en positieve energie. Dit is een zeer effectieve manier om onzekerheid op te lossen.

Attention.

Aandacht geven aan datgene wat belangrijk voor je is. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus leg de focus op de dingen die wel wilt. Zo neem jezelf weer serieus.

Inspration.

Laat je weer een inspireren! Stel, alles is mogelijk. Wat zou jij dan doen? Wees creatief. Ook dit is een bewezen techniek om weer te gaan vertrouwen op jezelf.

Time.

Tijd is maar een keer uit te geven. Dus leef in het nu, heel bewust. Zet je zintuigen zo op scherp en ontdek het wonder van het leven.

Heal.

Herstel van je verwonding. Vertroetel jezelf alsof je je eigen beste vriend of vriendin bent. Je lijf vertel je wat je nodig hebt om je leven weer op te pakken. En het vertelt je in welke tempo je dat kunt doen.

Doe je voordeel er mee, en ga weer leven , je leven is al zo kort.

Gr Angelique

2 reacties

  • gouweleeuw

   Goedenavond Inge.
   Nee wij kennen elkaar niet maar de Faith- methode is een handige tool wat ik vaak ook gebruikt bij andere mensen. Dank je wel voor je mooie compliment Inge en ik zal er zeker mee door gaan met het mooie werk door mensen inspiratie en tools te geven.

   Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.