food

Royal dinner cruise

De royal dinner cruise van Den Haag is een smaakvolle rondvaart in de Haagse wateren met familie of vrienden.

De boottochten is ook erg aantrekkelijk om met je zakenrelaties, een rondvaart te doen. Terwijl je met een hapje of drankje zaken doet. De mogelijkheden zijn grenzeloos door de luxe argumenten die ze aan bieden, kun je ook op maat gemaakte boottochten boeken.

Afbeeldingsresultaat voor royal dinner cruise den haag

 

Op de prachtige landgoed aan de vliet in het oude  centrum van Voorburg, vind je deze unieke locatie vlak bij Den Haag. Vanuit de koetshuis wordt op aanvraag luxe boottochten georganiseerd, voor een selectie gezelschap.Op het schip worden luxe hapjes en bubbels geserveerd, om al vast in de stemming komen. Is de royal dinner cruise vaart uit de richting hofwijck en laakhaven tot in de grachten van Den Haag.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor royal dinner cruise denhaag

Private Dining.

Onderweg zijn afhankelijk van het argument tussen stops bijvoorbeeld bij de kompaan, capriole of mama kelly voor bier of koffie proeverij. Daarom wordt de tocht vervolgt om aan te meren bij de hooigracht, in Den Haag. Bij private dinning bij flamant in de Frederikstraat, kun je genieten van de heerlijke wijnen, en gerechten op sterren niveau. Na de drie gangen menu vaart de boot weer terug naar Voorburg of indien gewenst, naar een alternatieve eindlocatie. Met een muziekje op de achtergrond de wind door je haren en schittering op het water. Is het een ware belevenis om Den Haag op deze manier te ontdekken.

 

Heel veel plezier gewenst met de rondvaart in Den Haag.

Link: http://www.royaldinnercruisethehague.nl

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.