Vakantie

Scheveningen is Hot.

Den Haag en ook Scheveningen zijn flink in opkomst als aantrekkelijke trekpleister.

Voor toeristen , dagjes mensen en ook voor de inwoners zelf, is het een aantrekkelijk plaats om te vertoeven. Daarom wordt er ook flink geherinvesteerd om van deze mooie stad achter de duinen een ware bezoekerspareltje te maken. Het is een fijne stad om in te wonen of te werken, en als we goed inzoomen op Scheveningen zien we naast een mooi ontwikkeld havengebied. Een hippe badplaats waar genoeg te beleven valt, de pier is opgepimpt tot een hippe food court. De zuid boulevard heeft een mondiale look gekregen, ook de noord boulevard gaat op de schop en krijgt een chique uitstraling.

Afbeeldingsresultaat voor bar & grillrestaurant steam

Hele jaar geopend.

Bij Scheveningen denk je natuurlijk ook aan het strand, en nu de zomer daar is. Zijn de strand tenten volop open, heerlijk om even bij te komen. Op de boulevard vlakbij de pier vind je de bar & grillrestaurant steam. Een super gaaf concept waarbij je zo de victoriaanse tijd instapt. Een bijzondere wereld vol stoommechaniek en verbeelding.

Bierliefhebbers opgelet.

Als je van bier houdt zit je bij steam goed onder vijftig bieren die ze schenken, vind onder ander de lokale biertjes van de brouwerij kompaan. Maar ook lekkere Duist, Belgische merken en zelfs een bijzonder biertje uit Francisco. Wil je een paar biertjes uit proberen kan je een bierproeverij aanvragen, je kunt proeverij bestellen en daarbij je eigen voorkeur aangeven om te proeven.

Afbeeldingsresultaat voor bar & grillrestaurant steam

Elke wekend is er live muziek van hun huisband Harbor Lights. Ze spelen ook verzoekjes en later op de avond mag er gedanst worden, heel gezellig met je partner.

Link: www.steamscheveningen.nl 

Heel veel plezier op Scheveningen stad achter de duinen.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.