linkedin,  online,  product preview

Maggische saffraan van Marokko

Maggische saffraan van marokko.

Magische saffraan van Marokko, en als je deze toe past o lord maak me wakker is zo lekker.

Magische saffraan van Marokko, vanuit Marrakesh worden er bezoekjes gebracht aan de Ourika vallei waar de prachtige bloemen groeien. Deze bloemen moeten met de hand worden geplukt wat tijdrovend is en ook nog heel veel werk. Geen specerij straalt zoveel luxe en kwaliteit uit als saffraan. De kwetsbare draadjes staan centraal in de heerlijk geurende Spaanse paella’s, rijk gevulde Indiase curry’s en dampende Moorse tajineschotels. Saffraan wordt al ruim 3.000 jaar gebruikt en heeft in al die tijd de staatsdiners van de koningshuizen van vele grote beschavingen gekleurd en gevuld met haar doordringende aroma.

 

Maggische saffraan van marokko.


De pittige, pikante smaak van saffraan is zeer geliefd bij de Marokkanen, die de traditionele schotels hiermee kruiden. Het aroma van saffraan is onvervangbaar en er worden geneeskrachtige eigenschappen aan toegekend, waaronder een antiseptische en antispasmodische werking.

Daarnaast kan het worden gebruikt om de spijsvertering te bevorderen, en soort parfum zoals onze Profeet(vrede ze met hem) heeft gezegd. De heerlijke geur die kun al van een afstand ruiken dat betekend dat hij vers is.

Saffraan bevat veel ijzer, koper, mangaan, magnesium en koper, daar naast bevat het Vitamine B6,C en veel verschillende fytonutriën zoals safranal, limonine enz.
Saffraan is een duurste kruid omdat er veel tijd ingaat in de oogst word gestoken, om de stampers uit de bloemen te halen er zijn wel duizenden bloemen nodig zijn om maar een beetje saffraan te verkrijgen.

Marokko

Je kunt er namelijk ook heel lekker mee koken, ik heb vandaag de saffraan in de rijst gebruikt, en in de hete pepersaus. Echt een aanrader want je gerecht krijg zo heerlijke smaak, je kunt het in nog meer recepten doen wat dacht je van saffraan ijs is zo lekker.

saffraan

En natuurlijk kun je deze saffraan bij de echt saffraan famillie kopen die deze kruid van uit marokko exporteerd. Kijk vooral bij deze persoon https://www.linkedin.com/in/hassan-khatir-specialist-in-saffraanolie-en-arganolie.

Maggische saffraan van marokko.

De facebook pagina https://www.facebook.com/Saffra-126558781034615/?fref=ts

Arganolie de puurste vorm.

 
Dit is de puurste vorm, en niet van dat neppe spul uit de winkel heb je niks aan als je de echte heb geprobeerd dan wil je niks anders meer. https://www.facebook.com/Saffra-126558781034615/?fref=ts En wat hebben ze nog meer heerlijke lippenbalsem met Argan olie en de Saffraanolie of Arganolie bieden de ultieme aanvulling voor heerlijke en gezonde voeding. En dat komt ons lichaam en onze gezondheid helemaal ten goede, kijk vooral bij deze jongen. Bedankt Hassan Khatir de specialist in Saffraanolie en Arganolie, voor je heerlijke saffraan de geur kwam gelijk uit mijn envelop.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.