linkedin

Mijn zoektocht naar een baan

Mijn zoektocht naar een baan , wie helpt er mee met zoeken?

Het lijk tegenwoordig dat arbeidsmarkt op slot zit, want werkgevers zijn zo kieskeurig als ze nieuwe mensen aan nemen. Dat ze eigenlijk voorbij zijn geschoten wat ze eigenlijk zoeken, heel veel mensen waar ik ook onder valt. Komen niet aan een baan, natuurlijk wil ik werken ,en ja ik begin graag onder aan met de juiste salaris. Maar dat neem niet weg dat je ook zit je aan de zij lijn, wil nog niet zeggen dat ik ook niet mee wilt draaien. Is eigenlijk raar zoveel vacatures en zoveel mensen, hoe kan dat ,dat niemand aan een baan komt. Omdat ze voorbij zijn geschoten wat ze zoeken, ze zoeken iemand die net van school komen met 30 jaar ervaring.

Kijk is nu eens wat ik graag doet.

Ik coach graag mensen en bedrijven ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Waarom als je meer plezier heb in wat je doet, dan loop je ook wat harder. Ik hou van praten is mijn lust en mijn leven, in een woord geweldig ik zou de hele dag kunnen praten. Dan wel met inhoudt, om zo de sales binnen te halen. Netwerk event bezoeken, geweldig zo ontmoet je gelijk nieuwe mensen en ook nieuwe kansen om die geweldig project binnen te halen.

Observeren  is niks leuks dan dat, mensen op een afstandje bekijken en scannen. En meestal heb ik bij de juiste eind, ik voel aan mijn water dat het niet klop. Analyseren van moeilijk vraag stukken, hoe moeilijk hoe leuker ik heb vind. Ik krijg echt een drijf van problemen, en als het moet bemiddel ik dan ook gelijk.

Kortom ik wil werken net als anderen mensen.

Welke recruiter , kan mijn helpen aan een baan en zie zeker mijn omschrijving, op Linkedin . Ik ben niet beschikbaar voor everyone mln. constructie of anderen werving.  https://www.linkedin.com/in/angeliquegouweleeuw

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.