ideeën,  inspiratie,  Lifecoaching,  Tips

Succesvol bloggen

Hoi allemaal

Succesvol bloggen ,het gevoel hebben dat de hele wereld aan je voeten te hebben , dat geef toch zo een kick. om informatie te delen aan anderen daar ben ik zo  fascineert  van dat ik ben gaan bloggen om zo mijn prikkels aan anderen te delen.het is zeker een verslavende sensatie waar ik nog heel lang moet van af moet kicken.Sinds 3 jaar ben ik ook anders gerikketikt om anders online bezig te zijn, als je me 3 jaar geleden had gevraagd wat is bloggen dan had ik je keihard uit gelachen. Mijn persoonlijke en professionele leven zou er vandaag heel anders hebben uitgezien. Als ik niet met mijn persoonlijke blog was begonnen. Ik raakte snel gefascineerd door de manier waar ik online en offline profiel kon beïnvloeden, dankzij mijn blog.En de omringde sociale media, ik merkte ook uit ervaring dat de blog een uitstekend vervanging kan zijn. Voor een cv of portfolio zo kan ik ook mijn netwerk vergroten met mensen net als ik. Dankzij mijn persoonlijke ervaringen op dat vlak verdiepte ik me in hoe andere creatieve, zelfstandige blogs ook op een andere manier te bekijken.In oog opslag wist ik wel hoe ik mijn verhalen moest schrijven als het maar persoonlijk is, en begrijpelijk voor anderen om een andere te inspireren.

Succesvol bloggen.

Vroeger dacht ik dat ik vaak mogelijk moest posten, maar nu denk ik wat een blog echt een blog maakt. Is een persoonlijk aanpak en een inval hoek.

Tips van een blogger.

1 .Schrijf een manifest  waar sta jij voor en draag jij uit.

2 .Neem de tijd om over dingen na te denken, schrijf het op en werk het later uit.

3 .Wat zijn de essentie van je blog.

4 .Waarover gaat je blog, bepaal je doelgroep waarover wilt jij schrijven.

  1. let op authenticiteit blog niet over dingen waarvan je denkt dat mensen dat willen lezen. Maar blog over dingen die jij wilt delen

6 .Vind je eigen stem ,als je om je heen kijkt zijn er veel bloggers die gewoon schrijven en deze blog hebben geen eigen stem. Make it yours denk na over hoe jij het zal aanpakken.

  1. Creëer een beeld en moodboard, je eigen stem drukt je niet alleen uit via tekst maar ook uit visueel, daarom is het belangrijk dat je om je eigen beeldtaal te ontwikkelen.

  2. Moodboard maak er een vertaal de visueel naar een moodboard en noteer hier je beelden. Dus confetti in het beeld of vuurwerk, snoep als je het maar leuk maakt.

9 . let altijd op de details, dus je  op sociaal media zit druk dan  op pinterst  je zit druk dan je  eigen stempel op  . Dat is ook bij instagram maak een moodboard dat het bijna het zelfde is als je blog.

10.wees vooral je zelf als ,of je  schrijft  voor een ander schrijft dan hou je het ook langer vol. heb vooral plezier je ziet heel veel blogs waar het zo zakelijk op staat, dat lees echt niet lekker en ben je gelijk weer weg. Het draagt niks bij, ik vind altijd de layout moet echt in orden zijn, het moet lekker weg lezen en vooral de tips vind ik heel belangrijk. Het is ook heel belangrijk dat je spelling na kijkt in het begin had ik ook daar moeite mee, maar nu ik een half jaar verder bent vind ik het juist leuk om met mijn taal bezig te zijn. voor meer info kijk dan hier:  http://www.beterspellen.nl .

Succesvol bloggen.

Bron van de foto,s pinterest.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.