inspiratie,  kinderen,  Lifecoaching

Krachtiger in het leven

Hoi allemaal

Krachtiger in het leven wat is er toch zo moeilijk aan , hebben we dan altijd smoesjes. Om niet te beginnen met afvallen of sporten hoe komt dat toch? waarom zetten dan niet door.Je kan het als je het maar doet, wij allemaal hebben eeuwig voornemen altijd in de nieuwe jaar, nu ga ik sporten en afvallen dan komt er niks meer van te recht. Geef niet toe aan je angst en onzekerheid, gedraag je zoals dat moet om te bereiken wat je wilt, denk groot wat wil ik nu eigenlijk zeggen tegen mezelf.

Wie zit ons in de weg? een koppige kleuter.

Bij de moderne mens bestaat dat oer-mechanisme nog steeds, alleen beschermt het ons niet meer tegen de gevaren. maar zorgt het vooral voor dat we moeilijk of vervelend zaken uit de weg gaan. Dus vraag je zelf af wil ik nog wel blijven kopen? wat moet ik doen om hier van af te blijven? bepaalde gedrag in stand houden is het zelfde als een koppige kleuter maak die keuze nu eens.

Krachtiger in het leven.

Hoe pak je de koppige kleuter aan? geef je toe of niet.

We creëren ongemerkt gewoontes in ons gedrag en denken, elke stap die we zetten in een bepaalde patroon versterkt dat patroon. Elke shop dag die we houden, houdt  de verslaving in stand.

En dan? doe het gewoon.

In algemeen geld :hoe sterker en dwingender de behoefte is meteen iets doen,hoe zeker je zelfzeker je ervan kunt zijn dat er primitieve drijfveer er achter zit. En dat je het dus niet moet doen.

Een zonnige groet |Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.