Lifecoaching

De zoektocht naar de ziel

Hoi allemaal

De zoektocht naar de ziel zet je leven op papier, het op papier zetten van je levensverhaal is niet alleen een duik in het verleden. Maar ook een methode om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en te achterhalen, wat de rode draad in jou leven is, of je nu wel of niet worstelt met het verleden dat je op een kruispunt in je leven staat. Schrijven over wat achter je licht, is een prima manier om alles op een rijtje te zetten.

De zoek toch naar de ziel.

Waar kom je vandaan?

Hoe ben je op dit punt van je leven gekomen?

Maar hoe dan ook, wil jij verder?

Het schrijven zelf lijkt moeilijk maar dat is het niet, als de eerste worden op papier staat dan gaat het van zelf heel makkelijk. En als je nu eens terug leest wat jij heb geschreven hebt , dan zul jij verstelt staan wat er allemaal uit je pen is gekomen. Ontdek de diepere lagen  in je zelf misschien zie je  ineens de rode draad in je leven, die je ieder niet opviel. Al schrijvend kunnen dingen aan de oppervlakte komen, waarover je nooit eerder hebt over nagedacht en dan?

De zoek toch naar de ziel.

Maar ook als je nergens mee zit en zielsgelukkig bent, kan schrijven over het verleden positieve effecten hebben.Het verbetert je zelfkennis en stelt  weer even scherp wat je motieven en levensdoelen zijn. Met het oog op de rest van je leven.

De zoek toch naar de ziel.

Een zonnige groet Angelique

 

 

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.