Lifecoaching

Privéleugens

Hoi allemaal.

Privéleugens in onze zoektocht naar volmaakte liefde, blijven we misschien wel alleen achter in een wereld die heel eenzaam kan zijn. Privéleugens we vinden vertrouwen en trouw in relaties zeer belangrijk, maar meestal eindigt overspel niet in een scheiding. We leren ermee om te gaan, liefde betekent zeggen dat het je spijt, en het menen.

Hechte relaties zijn vermoedelijk de belangrijkste sociale context voor mensen, de belangrijkste eigenschappen en functies. Van wat volgens de menige psychologen zijn dat haat en liefde naast mekaar staan.En dat de belangrijkste kenmerk in een relatie is wel gevoelens en emoties zijn. En dat de emoties als liefde, haat, jaloezie, vreugde, woede en verdriet, het leven een betekenis geven .

Regels breken.

Privéleugens.

Ontrouw is niet de enige vorm van bedrog die in een relatie kan plaats vinden, mensen voelen zicht bedrogen als hun partner de regels van de relatie verbreekt door misleiding ,trouweloosheid en gebrek aandacht.

Liefdevolle inspanning.

Als we vergiffenis willen krijgen is sorry zeggen de eenvoudigste stap die we kunnen zetten, maar het gevaar is dat het woord. Door herhalingen snel goedkoop kan gaan klinken. Het grote verschil word gemaakt door gedrag, als we vergiffenis vragen moeten we dat actief laten zien.Je moet laten zien dat je bereid bent dat patroon te door breken die Constandse word herhaalt.Dan pas zal je vergiffenis krijgen eerder niet, de nasleep van een bedrog het gevoel kunnen hebben dat er geen einde komt .

De sleutels voor succes in een relatie.

Vergeven is een proces dat tijd, geduld, betrokkenheid en een diepe begrip, van menselijke gevoelens vergt,

Als we vergiffenis willen krijgen is sorry zeggen de eenvoudigste stap die je kunt maken,maar het gevaar is dat het word heel goedkoop klinkt als je het te vaak zegt.

Het besef dat we onvolmaakt zijn en dat de kracht van onze emoties in feite aangeeft  hoe betrokken we zijn,is de eerst stap naar herstel van je relatie.

The and.

Zonnige groet Angelique

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.