Eigenbaas,  food

ondernemen van uit je hart

Hoi allemaal.

Ondernemen van uit je hart is zo mooi gedachten het kan voor jouw waarheid worden, want in deze tijd van het jaar is het heel moeilijk om een baan te vinden. Ik weet hoe moeilijk het is ik zit al een paar jaar zonder werk, en ja het is moeilijk en ja jij bent te oud. Dat heb je ook als je net van school komt ben je eigenlijk al te oud, wie van jullie gaan toe kijken dat iedereen mee draait en jij niet .Dat laat je toch niet gebeuren jij wilt toch bij je kinderen thuis zijn als zij van school komen, dag lieve kinderen want moeders is thuis en die wacht op jouw met heerlijk thee en koekjes. Is mooi gedachten toch, maar  wat vind jij .Wil je ook iets doen waar je plezier aan beleeft, dat kan maak een afspraak met mij en ik vertel de in en outs hoe jij van uit huis kan ondernemen, en ik vertel je gelijk hoe je dat kan gaan doen.

Ondernemen van uit je hart.

IMG-20151014-WA0003

Dit is wat ik doe en met heel veel plezier, ik hou van mijn smoothies in de ochtend die ik kan mixen met andere ingrediënten. Om zo een mooi product neer te zetten dat je gelijk trek krijgt om te maken.

Ondernemen van uit je hart.

daily lift pumping spice

 

Pompoen met een spicy twist, lekker dat hij is en deze  maak je met een berry mix en andere ingrediënten.

ingrediënten met eigen twist.

1 eetlepel pompoen puree

250 ml lauw warm melk

1 theelepel koekkruiden.

1 Daily lift Berry mix.

slagroom

Hoe maak je het.

warm de melk op tot bijna aan de kook, haal van het vuur en laat het beetje af koelen tot dat het niet zo heet meer is. Doe daar de pompoen puree bij en de koekkruiden en roer het door, vervolgend de Daily lift met Berry mix. En roer nogmaals door, schiet het over in een glas en doe daar boven op de slagroom met als topping de koekkruiden.

Ondernemen van uit je hart.

Maar nu denk je hoe kan ik nu gaan ondernemen , om door contact op te nemen  met mij via de contact formulier of via mijn webshop mag natuurlijk ook. jij wilt dit product kopen maar jouw vrienden ook ,als 2 vrienden mee doen dan krijg je product gratis hoe leuk is dat .En je krijgt standaard 20 % korting erg leuk om korting te krijgen op een geweldig product. De Berry mix en de Cool mint zijn de smaken er komen nog andere smaken hou de webshop in de gaten.

Ondernemen van uit je hart.

IMG-20151014-WA0005

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker het word, waar wacht nu op ga jij aan de zij lijn toe kijken . Of je gaat voor zelf beginnen aan jouw de keus wil jij winnen en je onderneming naar een hogere niveau tillen , of je blijft zitten waar je nu zit.

Link :https://www.mywinlife.com/angelique of kijk in mijn webshop

Met zonnige groet Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.