food

Mywinlife

mywinlife is de nieuwe ik , ik ga alleen maar voor het beste en verder niks.

Ik hou natuurlijk van heerlijk eten , want ik ben echt een lekke bek . Als het even kan moet het wel gezond zijn, want ik wil mijn lichaam voeden met eten dat mijn lichaam nodig heb. Ik maak wel eens een smoothie in de ochtend, en later op die ochtend een superfood pap, met natuurlijk ingrediënten want dat is zo belangrijk als je veel sport. Je lichaam moet weer herstellen na zo inspanning ,en dat je de volgende ochtend uit je bed komt zo wat ben ik een wrak. Had ik maar een smoothie genomen, dan was ik nu heerlijk fit als een hoentje. Maar nu is er iets heel interessant ook voor sporters die veel sporten de daily lift is een superfood met 59 groenten en 16 soorten fruit die is lekker als je aan het sporten bent, dan laat je even op tijdens het sporten.

mywinlife,

IMG-20150926-WA0001 InstagramCapture_b84c62a2-9f14-4323-80b6-8e3970be6f0d

Mint daily lift met banaan en als topping banaan en moer aardbeien, kaneel en baboe.

mywinlife.

InstagramCapture_503ecd86-08cf-4e69-a614-5f72d1b3df47

Milk shake met melk baboe en berry daily lift deze is goed voor de herstel na het sporten.

mywinlife.

InstagramCapture_43a7de84-f60a-4dae-8a04-66f7cf5ecd4c

Dit is daily lift met de berry als toetje  zo verrukkelijk, banaan , baboe,kaneel,cacao .En mix het geheel.

kortom een heerlijk mix voor veel toepassingen ,en zeker een aanrader voor sporters die moeten herstellen na een duur sport of wielrennen.

Link: http://www.mywinlife.com/angelique

Groetjes Angelique

2 reacties

 • jasper ravensberg

  Beste WIN leden,

  Mijn naam is Jasper Ravensberg, ik vond deze website via Google. Zoals jullie wellicht ook bekend stopt WIN er mee na 25 jaar. Dit is afgelopen week medegedeeld. (Zelf was ik heel lang geleden ook lid van WIN terug in de jaren 90.) Ben altijd fan geweest van hun producten.

  Dat WIN nu gestopt is, is voor velen een ‘onverwachte’ en nare verassing. Echter is dit zeker geen reden om te treuren en stil te zitten. De sector heeft niet stil gezeten en Isagenix is hier volop in meegegaan. Vanwege de pre-launch is er nu een interessant moment ontstaat om met ons mee te doen.

  Ik zou zeggen, bekijk de video over Isagenix via deze link:
  https://drive.google.com/file/d/0B8obnWNJgl3BVGcxb2QwWDZGLTg/view?usp=sharing

  Neem hierna contact met mij op voor nadere vragen. Ik kan je telefonisch helpen om je nu alvast aan te melden tijdens de pre-launch hetgeen ik je absoluut aan kan raden.

  Graag zie ik uit naar je reactie.

  Met vriendelijke groet
  Jasper Ravensberg

  Wat nu te doen?
  Stap 1: Bekijk de complete video welke gegeven door mijn Belgische collega:
  https://drive.google.com/file/d/0B8obnWNJgl3BVGcxb2QwWDZGLTg/view?usp=sharing

  Vanaf 6 november is Isagenix officieel op in Nederland en zullen alle bestellingen worden verzonden vanuit het warehouse te Venlo, Nederland. Ook zal er dan Ideal in de webshop aanwezig zijn en is de website in het Nederlands. Door je nu aan te melden loop je kans sneller en makkelijker een grotere organisatie op te bouwen.

  Nogmaals, geef gerust even een mailtje jasper_ravensberg@hotmail.com wil je nadere hulp, vragen ed. Ik snap dat dit wat veel informatie is.

  • gouweleeuw

   Goedemiddag Jasper.
   Bedankt voor het delen van je ervaring van WIN, maar dit is echt niks voor mijn. Misschien bezoekers van mijn pagina maar ik laat deze voorbij gaan. Met vriendelijke Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.