sociaal media

What the fuck

What the fuck het leven is gewoon suckt en dat is oké niet waar.

Als we alles serieus zouden nemen zijn we de hele dag bezig. Ik moet er niet aan denken, als je eigen drukt moet maken hoe mensen over je denkt.De hele dag doen of je leven perfect is, what the fuck hel now. Neem het vooral niet te serieus de woorden dienen alleen voor mijn verhaal in het algemeen geheel. Eigenlijk lucht het op als je what the fuck kan zeggen, jeetje het  perfect leven  naar de buiten wereld toe. Ben ik even blij dat ik mankementen heb, dyslectisch als de pest en toch voor de wereld pas je er niet bij. Ik ben Angelique die tegen de wereld zegt fuck of, ik ben meer dan alleen maar taal.

Het leven hoef toch niet altijd perfect te zijn.

Kijk maar naar sociaal media daar zien we pas de persoonlijke tegemoetkomingen, de virtuele voorbeelden passeren voor durend. En versterkt ons ontevredenheid alleen maar, de enige manier om zo intense klaagmuur te krijgen is toe te geven. Dat het leven af en toe zuigt en ik daar totaal geen fuck om geeft. Alleen door het negatieve om te buigen kun je de problemen oplossen en tegenslag omvormen tot succes.

Geen fuck geven om iets dat staat buiten de kluif, de hele filosofie draait er om er achter te komen wat voor jouw belangrijk is. En wat de rest betreft? Fuck it.

Afbeeldingsresultaat voor fuck it

Het leven is sucks maar dat is oké.

Ik volg gewoon mijn eigen pad en dat kan ik echt iedereen aanraden, het voelt als een bevrijding doen waar je plezier aan beleeft. Jaren heb ik keuzes gemaakt uit de angst dat ik niet werd, geaccepteerd omdat ik woorden blind bent. Moet ik mijn dan schamen hel now ik ben wie ik bent, met mijn eigen talenten. En als anderen er de eigen aan storen draai je dan om, dan hoort je niet bij mijn.

Ik lees veel en vooral online echt een boek wat ik aan zal raden is the Life-changing magic of not giving a fuck. Van Sarah knight  te koop bij bol echt een aanrader. Het komt er op neer stop je tijd met verspillen aan dingen die er toch niet wilt doen met mensen die je niet leuk vind. Echt een levens les vind je niet waarom zal je tijd in iemand steken dat je hem of haar toch niet aardig vind. Noem me maar egoistich ik ben liever alleen dan ongelukkig samen, vandaar ik gewoon doet waar ik plezier aan beleeft.

Heel veel plezier met het lezen van de boek, en heb jij een boek om aan te raden stuur dan een bericht.

Groetjes Angelique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.