online

Lanceer je website

 Het lijk allemaal zo simpel maar was dat maar zo.

Was het in het echt ook maar zo makkelijk, helaas met miljarden websites die allemaal om de zelfde aandacht vragen. Dan is het helemaal niet zo simpel, anderzijds is internet echt de ideale voedingsbodem. Ik wil je echt op het hart drukken, om bij het lezen van mijn verhaaltje. Dat je voor ogen houdt als je leven uit stippelt, je een goedwerkende website nodig heb waar je winst mee kan maken.

Kantoor, Bloemen, Apple, Computer, Sociale Media

Het is altijd belangrijk om voor je ogen te houden dat klanten wel degelijk belangrijk zijn, voor je bedrijf.

Anders kun je nooit je doelgroep bereiken. Neem altijd de juiste beslissing, waar wil jij naar toe, en vooral wie wil je bereiken met je bedrijf. Beantwoord dan deze vraag van de klant: Wat heb ik er aan? Dan zal je internetmarketingplan magisch resultaten opleveren.

In mijn hoofd heb ik een beeld gevormd van jou, als lezer.

1.Ik ga ervan uit dat jij of een van de werknemers bent met  een computer die  snelle verbinding heeft. Die eigenaar of afdelingsmanager bent, of binnenkort word. Van een klein of middenbedrijf een ondernemingsplan heb, of dat van plan bent om te schrijven.

2.En dat je regelmatig een standaardtoepassing gebruikt, zoals word, email, Exel en powerpoint. En je weet hoe je iets op het internet op moet zoeken, met behulp van trefwoorden en zoekmachines.

3.En dat je redelijk kan schrijven en een simpele bekering kunt maken, vooral als het over geld gaat. En dat jij een parametrische benadering heb, die gericht is op winst en technieken.

4.En dat jij vooral een passie heb voor business, en ernaar streeft om uitstekende klanten service. En als mijn veronderstellingen onjuist zijn, dan moet je vooral mijn verhaal niet lezen. Maar als mijn beschrijving klopt dan zul je veel hebben aan mijn verhaal.

Kortom meestal is het gewoon zo simpel maar maken we het voor ons zelf gewoon te moeilijk. Wil je meer weten stuur dan een bericht.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.