Eigenbaas

Vandaag werk ik thuis.

En rest van de week ook? Hoe geweldig zal het zijn om niet meer in de file te hoeven te staan.

Meer tijd te hebben voor thuis, van uit huis geld verdienen kan ook. Thuiswerken is een mooie manier om te besparen op kinderopvang, want wie van huis werkt. Werk in het algemeen harder dan wie op kantoor werkt. De behoefte aan thuiswerken geeft aan dat mensen de regie, graag willen hebben in hun eigen leven. Zorg voor een aparte werkplek”je hoofd gaat daar in de stand werken, en soms werken ze er nog bij. Thuiswerkers willen collega’s en opdrachtgevers laten zien dat ze echt niet zitten te lanterfanten, wat veel mensen ook denken van thuiswerkers.

Thuiswerktips.

Breek de dag in stukken. Want een van de grote voordelen van thuiswerken is dat je overdag ook tijd heb voor de kinderen. Dus van 9 tot 12 aan het werk, boodschappen doen en dan weer aan het werk.

Kies de ideale ritme. Ben je in de ochtend veel productiever? Gebruik die dan ook zorgvuldig. Plan dus geen vergaderingen en vergaderingen.

Maak een stappenplan van een taak. Want wie niet zo goed weet waar te beginnen, gaat snel iets anders doen. Zoals koffie drinken of de was doen.

Weg met die telefoon. Het is een tijdvreter en haalt je uit je concentratie. Zet het geluid uit en draai hem om zodat je niet er op gaat kijken.

Zorg ervoor dat de werkplek thuis fijn voelt. Als rommel een ergernis is dan is het helemaal niet erg om een kwartiertje onder werktijd op te ruimen. Dat werkt immers veel beter als er rommel licht, waar je alleen maar aan erg.

Thuiswerken check je talent.

Ben je een heldin met een naaimachine. Dan zoeken veel bedrijven veel naaisters en coupeuse, die het werk voor hun uit handen kunnen nemen.

Ben je dol op mensen mooier maken. Kan je talent gebruiken om nagels bij anderen op te brengen. Maak dan ook gelijk een plan om het aantrekken van klanten.

Ben je een Culinaire ster. Begin een broodjesservice voor bedrijven, maak dagelijks maaltijden voor de buren . Die geen tijd hebben om te koken of begin een thuis restaurant. Let er wel op je moet je wel aan de hygiëneregels houden net als een restaurant. Volg een cursus bijvoorbeeld HACCPdirect.nl 

Ben je gek op kinderen. Wordt dan een gastouderbureau. Dan is een mbo diploma wel een vereisten op helpende welzijn en een EHBO is verplicht.

Ben je handig met de telefoon. Webcare is handig voor klantenservice van grote webwinkels. Om de vragen van de klanten te beantwoorden, via telefoon of chat. Zie voor meer info bij www.thuiswerk.nl/webcare.

Ben je een Administratieve Duizendpoot. Wordt dan een virtual assistent of secretaresse. Houdt de agenda bij en doet de administratie voor de opdrachtgever.

Heb jij een Vlottenbabbel werk dan van uit huis als callcenter. waar je bedrijven op belt voor goede doelen. Zie bij www.mijncallcentervacature.nl 

Heb je een handelsgeest, die heb een neus voor zaken doen. ben je goed in verhandelen in spullen, verkoop ze dan door op marktplaats of andere interessant bedrijven.

Wil je echt alles aanpakken doe dan speelgoed in dozen of monteer een chip in een verjaardagskaart. Meer info zie www.thuiswerk.nl  

Werken is wat ik het liefs doe, dus ik laat miet snel afleiden door de was. Dan is deze bedrijf ideale voor thuiswerkers, www.webmastery.nl    

Heel veel plezier met uitzoeken van je talent ps zie je fouten op mijn pagina ik ben dyslectisch.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.