app's,  reizen

App’s die wel erg handig zijn op reis

Op vakantie gaan willen we allemaal, maar met handig app’s op reis maken het af.

Niks is zo handig als je een paar gratis apps heb waar je handig van gebruik kan maken. En die zal helpen op reis, je moet er niet aan denken, als je eigen niet verstaanbaar kan maken. Maak met mijn handige 18 tips voor op reis hoef je geen zorgen meer te maken, en waar je heerlijk kunt ontspannen van je vakantie.

café, camera, classic

1 Jongens vandaag gaan we naarrrr…

Wie met kleine kinderen reist hoef nu geen moment  zich geen moment te vervelen. Yuggler zoek voor jouw leuke activiteiten en kindvriendelijk hotspots in de omgeving af.

2  you’ve got free mail.

Het gebruik maken van het internet kan in het buitenland flink oplopen vergeet dan daarom niet zodra je over de grens bent, om je dataroaming uit te zetten. wi-fi-finder is gratis.

3 inpakken en wegwezen.

Niet genoeg onderbroeken in gepakt of de zonnebril vergeten, wie dol is op lijstjes is deze app ideaal. www.packpoint.com 

4 Leuk die good old vakantie kaart.

Een kaartje versturen vanaf je vakantieadres, maar geen postkantoor in de buurt. Geen probleem sterker nog: Touchnote maakt het leukste ansichtkaarten van je eigen vakantie foto.s .

5 Redder in nood.

Autopech ziek of berooft in het buitenland: je moet er niet aan denken SOS op reis is een app die pechvogels in contact brengt met andere instanties.

6 last minute logeren.

Om alle kamer vol te krijgen, gooien veel hotels hun kamers op het laatste moment in de uitverkoop. Afdingen kan altijd, maar hoteltonight zoek alvast de beste deals voor je uit.

7 Waar eten wij vanavond.

Google Trips is de onmisbare alles -in -een- app voor elke bestemming vul je de plek in waar je naar toe wilt gaan.

8 De grote wissel truck.

Hoeveel Mongoolse tugrik is ook alweer in euro’s ? in de landen waar de euro nog niet is , kan je met behulp van de app XECurrency handig om rekenen. Schema    

Apple  

9 Vandaag vliegen.

De dag en tijdstip waarop een vliegtickets koopt kan vele euro’s schelen happer zoekt voor jouw de beste deals.

Kortom het kan altijd geen kwaad om handige app’s te installeren om je reis meer overzichtelijker te maken zodat jij heerlijk kunt genieten van je vakantie. Zie fouten in mijn pagina het kan kloppen ik ben dyslectisch.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.