online,  sociaal media

Twitter als vlieger laten vieren

Twitter als vlieger laten vieren, om meer uit je sociaal media te halen.

Niet voor elke ondernemer is Twitter een geschikte platform. Hangt af van wat voor ondernemer het  is, en wat jij wilt bereiken met Twitter. Als jij een rasechte netwerker bent, en gemakkelijk contacten legt. Kan je het je juist triggeren om meer je bronnen te gebruiken die jij  kent. Twitter is een medium om je producten te promoten en verkopen. Door er veel over te vertellen waarbij je niet moet pushen, maar wel je volgers er bij kan betrekken. Dan is Twitter echt geschrikt, wil je iets bereiken zorg er dan voor dat het binnen 140 tekens past.

Afbeeldingsresultaat voor twitter

Sociaal interactie zowel zakelijk als privé.

Ik ben van mening dat je zakelijk en privé makkelijk kan combineren. Zo laat je zien dat je privé ook wat te vertellen heb, hoe meer je laat zien hoe meer je interactie je krijgt. Omdat opdrachtgevers graag naar tweets kijken, en als jij laat zien dat je niet alleen maar vraagt maar ook geeft. Ben jij interessanter voor opdrachtgevers, ik hou ook wel van een persoonlijke benadering.

Als je Twitter gebruikt , gebruik dan je eigen foto of je eigen naam. Als je zakelijk gaat dan, ik zal bijvoorbeeld nooit met iemand in zee gaan . Waar ik geen voorproefje van heb en je niet kan zien wie jij bent. Jezelf laten zien op Twitter nodigt uit tot sociaal gedrag. Ook als dat zakelijk is kan je altijd een persoonlijke draai aan geven.

Vieren van vlieger op twitter.

Ook als je geen gebruik maakt van Twitter, hangt wederom af aan de branche waar in jij werkt. Het vraagt een ander manier van denken, dan traditionele manier van denken. Veel mensen gebruiken het als zand, hoe harder je knijpt hoe meer door je vingers glipt. Je moet Twitter juist als een vlieger laten vieren, je moet niet te doel gericht gebruiken. Het begint met delen en geven, of bijvoorbeeld iemand iets vragen: Ik ben bezig met een nieuw project, en ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Afbeeldingsresultaat voor twitter

Je volgers op Twitter kunnen je immers als sparringspartners zien.

Hoewel dat ook gevaarlijk is, het leuke van Twitter is dat alles echt online staat. Dat is een stukje waar je op moet letten als je wat online zet. Het kan namelijk tegen je worden gebruikt. Immers is Twitter voor het vergaren van informatie ook een evenknie geworden van Google. Als mensen bij een event zijn, kun je Twitter gebruiken om te kijken hoe het daar is. Maar de zoekfunctie van Twitter is ook dement, naar een paar dagen kun je het niet meer terug vinden. Wel blijft van ieder tweet het unieke internetadres bestaan.

Heel veel plezier met twitter, en doe gewoon waar jij goed in bent. Meer weten over Twitter kun hier vanavond kijken http://www.blogpraat.com

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.