Lifecoaching,  lifestyle

De wet van aantrekkingskracht

 De wet van de aantrekking heeft me leren inzien dat ik het zelf deed.

Als ik naar mijn levensloop kijkt, had ik mijn aantrekkingskracht kunnen veranderen. Naar positief mimesetting, dan in plaats te denken ik kan het niet. Wanneer we nadenken over iets wat we graag  zouden willen hebben, zetten we deze wet meteen in werking.  Maar als we na een tijdje toch weer negatieve gedachten krijgen, over het gene dat  we willen dan zal deze wet zich meteen weer aanpassen aan deze nieuwe gedachte. Als we twijfelen aan hetgeen we willen bereiken zal de wet je meteen in de tegenovergestelde richting duwen. Onze gedachten kunnen veel  aantrekken wat we willen maar ook afstoten. Als we een sterk verlangen en geloof hebben zonder te twijfelen zullen we aantrekken in het leven wat we willen hebben. Een magneet heeft een pool die aantrekt en een pool die afstoot.

Afbeeldingsresultaat voor wet van aantrekkingskracht

De wet van aantrekkingskracht kent vele vormen.

  • Onze gedachten trekken overeenkomstige gedachten en ideeën aan die onze gedachten, motivatie en verlangen versterken.
  • Onze gedachten trekken interessante  mensen, boeken, informatie, kennis en materiële zaken aan in ons leven die ons helpen om onze wensen en doelen te bereiken.

Afbeeldingsresultaat voor wet van aantrekkingskracht

  • We trekken kansen, mensen , situaties en omstandigheden aan die in overeenstemming zijn met onze meest overheersende gedachten.
  • We stoten ook kansen af , of mensen, situaties en omstandigheden af die in overeenstemming zijn met onze meest overheersende gedachten.

Hoe kan deze wet van aantrekkingskracht nu jouw helpen.

De meeste mensen leven van dag tot dag met dezelfde problemen en omstandigheden.  En hierdoor trekken ze onbewust  weer de dezelfde situaties en omstandigheden aan. Door op deze ander manier te blijven leven zal er nooit veel verandering plaatsvinden in hun leven.

Mensen die verandering aanbrengen in hun leven en zich meer zal richten op succes. Of wat ze willen, zal hun  huidige omstandigheden in hun leven nog kunnen veranderen.

De wet van aantrekking kan op twee verschillende manieren werken. Je kunt je wensen aantrekken of juist afstoten. Als je positief blijft over hetgeen dat je wilt aantrekken, of wil bereiken zal dit ook naar je toekomen. Het zal ik de praktijk niet altijd even makkelijk zijn om positief te blijven, maar met de juiste informatie en adviezen die je op deze blog kunt terugvinden zal je beter in staat zijn om je positieve gedachten vast te houden.

Heel veel succes met het toepassen van deze wet van aantrekkingskracht, ik ga hem zeker toepassen om mijn leven 90 graden te laten draaien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.