Geen categorie

Bloggen met Hema

Bloggen met Hema , word altijd weer een feestje

Bloggen is niet  bijzonder meer, want de HEMA verkoopt nu ook blogspullen. Zoals schrijfboekjes met blog ideeen , en op de voorkant kun je meestal ook wat schrijven. Ideaal voor een bloggers, want die schrijft veel en zo duidelijk mogelijk. Als jij wilt dat mensen je blog gaan lezen, is het belangrijk om herder te schrijven. Natuurlijk  niet iedereen  is goed met hun schrijftaal, maar dat geef ook niet. Het gaat er om wat je schrijft, dat is belangrijker dan helder en perfect te schrijven. Want iedereen heb een andere manier van schrijven, of een andere manier van denken. Gelukkig maar dat we niet allemaal het zelfde zijn.

Afbeeldingsresultaat voor hema blogboekjes

Hoe ziet een goede blogstuk er uit.

Als je content schrijft die interessant is voor een ander, dan blijven ze ook langer op je blog. Gelukkig zijn er manieren om de aandacht van je lezers terug te krijgen, en vast te houden waar jij het wilt. Het beste linie is de kop, die moet uitdagend , om de lezers overtuigd te krijgen. Om op je link te klikken, vooral voor je blog is je kop belangrijk.

Neem nu Google + daar scan de snelle lezer alle koppen.

De meesten mensen zijn wat ouder en lezen dan ook niet zo snel meer, maar de aandacht voor je blog word wel belangrijker. Omdat zij niet met digitale tijdperk zijn op gegroeid dan de jongere generatie.

Afbeeldingsresultaat voor hema blogboekjes

Want lijstjes doen het verrassend goed op je blog.

En als jij veel weet over een bepaalde onderwerp, waarom zal jij dit dan niet delen. Ja waarom eigenlijk  niet, stel jij bent een copywriter en jij vind schrijven geweldig. Dan kun jij toch andere mensen bij staan, want ja een goede uitdagende blog titel daar heb jij natuurlijk verstand van.

Spel regels voor een goede kopregel. Hou de kop kort, daarna op de tweede regel minimaal 8 woorden voor je blogpost. Als je hoofdtitel korter is dan de 70 woorden dan word de hele blog getoond.

Tips

Een titel die begint met zo of dit maakt nieuwsgierig.

Zo bak je de perfecte taart.

Dit zijn de 5 manieren om de taart warm te houden tijdens je werkzaamheden.

Maak het waar als je in je kop beloofd om te vertellen hoe je een perfecte taart maakt. Zorg er dan voor dat de lading goed dekt.

Denk aan de zoekwoorden, neem niet de persoonsvorm op in de kop. Maar de onderwerp bijvoorbeeld knutselen met kleuters.

Maar maak knutselen met kleuters leuk, en als je kleuters in de kop opneemt dan kan Google hem niet vinden.

Link: www.hema.nl 

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge