kinderen,  lifestyle

Marry Christmas and happy new year

Marry Christmas zal de kerstman zeggen , oo echt Hema.

Wie van jullie gaan wel eens naar de Hema, voor hun cadeautjes. Je heb daar zo  heerlijk verwenproducten en zo mooi make-up. Ik koop dat altijd hun lipstick wat een wow factor van kleuren. Kijk dan word je toch hebberig van, dat wil je toch gelijk uit proberen.

Hallo make-up Stach, daar word toch menige huisvrouw zo blij van.

Gerelateerde afbeelding

Wat mooi die woonproducten van Hema.

Vinden jullie niet, die kleuren zo gezellig zo warm maar toch ook niet weer zo zoet. Mooie pastel kleuren , wat echt Hema is die heb altijd van die mooie kleuren.

Echt producten voor onder de boom, mooie vazen, en kommetjes daar word ik hebberig en blij van . Gezelligheid komt echt bij de Hema vandaan.

Gerelateerde afbeelding

En het rondje is niet compleet als je  voor budget prijzen iets leuks kan scoren voor jezelf .  Ja voor de mannen is er ook teveel om op te noemen, want die mogen ook wel eens verwent worden.

Afbeeldingsresultaat voor manne cadeautjes van de hema

 

En voor dat kleine grut, is er ook zoveel mooie kleertjes heerlijk verwenproducten voor in bad. Mooi speelgoed, voor mooie kleine prijsjes niks is toch leuker als je kleine grut het zelf uitpakt. Wat onder die boom ligt, dan voel je de echte kerst echte kerst zonder sneeuw dan. mooie producten koop je natuurlijk bij de  Hema. 

Afbeeldingsresultaat voor kinderencadeautjes van de hema

Fijne feestdagen toe gewenst, en maak er een spetteren oud jaar van.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.