Eigenbaas,  Lifecoaching

Turn Into Dreams Reality

Toen ik opgroeide wilde ik een ondernemer worden, net als mijn opa.

Ik besprak dit mijn oma , opa en mijn vader want ik wilden net zo groot bedrijf op zetten. Ik kwam een oude vriend tegen ,ik zei dat ik was op zoek naar mijn eigen bedrijf te beginnen.  Mijn vriend nam mijn handen in de hare, keek me in de ogen en zei: Angelique waar je reeds lang  over  droomde . Kan nog waarheid worden als je maar anders gaat denken.

Afbeeldingsresultaat voor visioenen

Het word tijd om er  iets aan te doen?

Walt Disney zei eens: “De manier om te beginnen is om te stoppen met praten en begint te doen. Eindelijk draaide ik  mijn dromen om in een realiteit, niet door de wensen op een ster. Maar door te zetten in een concreet visie.

Dromen en visioenen zijn heel verschillend.

Dromen zijn…

Naar binnen gericht.

Kort Bondig.

Aspirational.

Visioenen…

Naar buiten kijken, uit de box denken.

Langdurig, langere tijd.

Opzettelijke doelen.

Afbeeldingsresultaat voor visioenen

Een droom is iets, een visioen doet iets; een droom is een plek om te zijn, een visie is een plek om te gaan. Een visie, met andere woorden, is meer gestructureerd, opzettelijk, duurzame en geworteld in het dagelijks leven dan louter wishful thinking.

In zijn rudimentaire tekst, Het pad van de minste weerstand.

Robert Fritz beschrijft een visioen als een hybride tussen de toekomstige staat het resultaat dat jij wilt maken, en de huidige realiteit  het startpunt . Fritz pleit er een inherente spanning tussen deze twee staten die jouw kunnen helpen het organiseren van jouw doelen en , focus  duidelijk te laten zien wat relevant in de huidige realiteit.

Verplaatsen van het ene naar de andere.

En hierin ligt het geheim van het omzetten van kortstondige dromen in tastbare resultaten, van de lancering van dat bedrijf dat is al op de emmer lijst voor tientallen jaren, of het publiceren van dat boek dat is zijn wegkwijnen in de onderste lade sinds het begin van de tijd – it’s wordt in staat zijn om de droom te structureren in iets dat actie en momentum inspireert.

1 Maak jou dromen waar met behulp van visualisatie.

Visualisatie, of wat Shakti Gowain noemt ‘creatieve visualisatie’ in haar boek met dezelfde titel , is een techniek in het creëren van wat je wilt van het leven met behulp van de kracht van de verbeelding. Technieken worden ook op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven contexten voor mensen om doelstellingen en ambities voor zichzelf te creëren.

2 Prioriteiten stellen om jou dromen waar te maken.

Michael Ray zij er  is een manier, om  het strategisch te werk gaan  met jou dromen.  Denk  nu eens aan een elastische band, een slappe elastische band heeft geen spanning. Een overbelaste elastische band kan breken, vaststelling van een doel dat is uitdagend, maar niet onmogelijk. Motiveert het ons te werken aan onze visie, Fritz zegt in Het creëren , In het creatieve proces, een plaats  is  die groter, en hoger zal moeten zijn. Om de  momentum, energie en creatieve macht te vergroten.

3. Stel belangrijke mijlpalen. 

Warren Bennis zei ooit: “Bergbeklimmers  die niet  klimmen zullen nooit de top van de  berg halen, omdat ze nooit  kijken  waar ze naar  toe willen gaan. Het is hetzelfde om je eigen voor het stellen om  je eigen doelen om te zetten naar plan van aanpak. Dan kan jij beginnen om vooruit te werken en onder  ander de tussentijdse doelen verder in de richting van jou visie te brengen. Het bereiken van de doelen is het belangrijk om in kleine stapjes te doen , dan heeft  het een grotere impact. Professor Stephen Morris poneerde een theorie voor het stellen van doelen in zijn domino-strategie die pleit klein beginnen en het creëren van momentum door middel van incrementele stappen.

4. Monitor vooruitgang.

Een van de voordelen van een gestructureerde aanpak is om het doel,  en de  visie als  individuen te zien, dan pas kun je zien hoe elke actie en moeite hun naar de  hoogste doel brengt. Dit helpt jouw te bouwen aan je momentum en motivatie.

5. Een beroep doen op ondersteuning.

Dromen  zijn niet verankerd in de realiteit of gebrek aan structuur, of de uitkomst kan worden verpletterd door In zijn gedicht,” De Doeken van de Hemel, “WB Yeats schrijft:” Ik heb mijn dromen onder uw voeten te verspreiden; zacht Tread omdat je loopvlak op mijn dromen.

6Weet wanneer je moet opgeven.

Ik weet dat we worden aangeleerd door middel van motiverende verhalen die we kunnen bereiken wat we onze geest om en onze dromen uitkomen; maar zoals Robert Fritz zegt je  doel bereiking is gekoppeld aan de huidige realiteit. Om op te geven is een  onrealistische droom die zuigt je energie en creativiteit weg  en stel haalbare doelen en  ambities , anders  knapt dat  elastische band  in je gezicht.

We moeten nooit stoppen met dromen; Immers, onze dromen zijn wat ons tot mens maakt. Zij vormen en  leiden ons . Maar er is een wereld van verschil tussen een dromer en de overgang uw dromen in iets tastbaars. Dit vermogen om persoonlijke momentum op te bouwen en het bereiken van realistische doelstellingen is de hoeksteen van zelfbeheersing, en elke effectieve ondernemer die ik ooit heb ontmoet krijgt dit recht.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.