Geen categorie

Het nieuwe leven online

Internet maakt ons leven leuker en makkelijker, maar ook kwetsbare.

Wie kan zich nog een leven voorstellen zonder internet, en sociaal media? Het verschil zitten hem tussen online en offline leven. Logisch want internet heeft ons leven leuker, en makkelijker gemaakt. Maar hoe actief zijn we op sociaal media? En hoe leuk vinden we onze nieuwe online? Maar liefst 81 % vind het internet het leven leuker maakt. 47 % vind geeft een cijfer aan Facebook, en de andere 30 % maakt daarnaast ook nog gebruik van andere sociaal media kanalen zoals . Twitter, Instagram, LinkedIn, Google + .

Afbeeldingsresultaat voor nieuwe leven online

De hele dag door, zijn we bezig met sociaal media.

Kijk maar eens rond iedereen kijk op zijn mobiel, is het niet om te kijken of er wat is gebeurt op de sociaal media. Of is het om chatten met vrienden, en steeds ga ik me af vragen waarom praten mensen niet gewoon face to face met elkaar. Is het dan zo moeilijk geworden om mekaar gedag te zeggen, is het dan zo moeilijk ja eigenlijk wel. Want wij zijn allemaal slaven van het internet, en het ergste is nog wij willen allemaal zo perfect zijn. Perfect schrijven, perfect leven, perfect familie, perfecte baan, en vooral laten zien dat jij zo perfect bent. Wat helemaal niet het geval is, omdat jij je eigen voor doet wat je niet bent.

Afbeeldingsresultaat voor social media

De hamvraag maak sociaal media ons leven leuker.

1 Nee het kost ons zoveel tijd, elke dag ben je bezig met facebook, twitter en linkedin. En de meesten doen het onder werktijd, wat helemaal verboden moet worden jij bent aan het werk en niet om je sociaal media aan te checken.

2 Ja je kan er nieuwe baan mee vinden, je kan netwerken met andere mensen die anders te ver wonen. Het brengt je in contact met anderen mensen, je spreekt je vrienden ieder geen vervelende agenda,s maar gewoon online.

3 Nee sociaal media zeggen jouw helemaal niks, die heb je er ook tussen zitten die doen gewoon dingen die zij interessant vinden. Omdat zij niet willen lezen wat die mensen allemaal online doen, en soms proberen ze het maar vinden er niks aan.

Wil je lekker lezen online neem dan deze apps.

1 http://www.gratissoftware.nu/app/tinder.php

https://www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/nl 

3 http://www.52challenge.nl/niet-appen-onder-werktijd

https://www.snapchat.com/l/nl-nl

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.