inspiratie,  Lifecoaching,  Personal branding

Talenten zijn er om hem te benutten

Hoi allemaal

Talenten zijn er om hem te benutten het helpt je om je talenten te ontdekken en je potentieel te benutten, het geeft geen antwoord op de vraag welke keuze je moet maken. Het zijn immers jou keuzes maar als je kiest met je hele hart, durf jezelf uit te laten stijgen boven de massa. Pas dan zien andere je en kunnen ze over je praten, als jij het waard bent om over te praten dan zullen de mensen over jou praten. Wees nooit te vrede over goed, want het is niet goed genoeg. leiderschap vergt allereerst een blik naar binnen, naar je diepste verlangen  en drijfveren en niet vergeten motivatie wat motiveer jou. Het zeker niet om je zelf te bewijzen maar over jezelf kennen, en laten zien wat jij in huis hebt. Alleen door te doen, leer je, ontwikkel je je en groei je, anders gewoon helemaal niet. Om je dromen te realiseren en daarmee het beste uit jezelf te halen, lukt alleen maar als je er 100 % achter staat waar jij naar toe wilt. Als je dat al wilde maar je wist niet hoe, je het aan moest pakken dan heb ik goed nieuws ik zal jou ogen opende vandaag. Start vandaag nog en vraag je zelf af: vervul ik mijn wensen die ik voor ogen had, heb ik er wel alles aan gedaan om daar te komen? Is het antwoord nee word het niet tijd dat je wakker word, alleen maar dromen en niks doen kom je niet zover toch? Er zijn heel veel dromen en zoveel talenten die maar aan het verstoffen zijn op die lege plank. Waarom ga jij jou talent niet is gebruiken om je doel te realiseren die jij al zo lang koestert maar nooit actie heb ondernomen, omdat jij dacht dat niemand op jou zat te wachten. maar dat heb je echt zo mis kijk naar mij ik inspireer jou.

Talenten zijn er om hem te benutten.

Hoe komt het toch dat niet iedereen weet waar ze echt goed in zijn, het houd me steeds meer bezig waarom zo veel mensen sussen hebben en ander niet. Waar ligt dat is dat de drijfveer dat ze hebben, en andere mensen niet. Of zal het ook zijn dat ze de middelen er voor hebben, die vraag komt toch bij mij steeds vaker boven drijven. Maar als je deze vraag is nu hard op zal stellen  welke versie van jezelf wil jij zijn en beantwoord deze vragen? 

1 Hoe belangrijk vind je je werk?

2 Welke vakgebied vind jij leuk om in te werken?

3 Welk moment in je leven is je meest dierbaar?

4 Wat is je doel in jou leven?

5 Wat betekend succes voor jou?

6 Wat betekend die baan voor jou, en wat motiveer jou om nog harder te werken?

7 Welke waarde hecht jij aan het leven?

8 Hoe in welke rol model zie jij jezelf?

9 Wat maakt jou nu zo uniek?

10 Welke toegevoegde waarde ben jij voor de functie die jij gaat vervullen?

11 Wat doet het jou, als je die baan niet zal krijgen?

12 Op welke wijze maak jij je zichtbaar en hoe profileer jezelf?

13 Wat levert het nu toe op?

14 Hoe zal jij jezelf omschrijven?

15 Welke advies geef jij aan een ander, om succesvollere te zijn?

Welke waarde hecht jij aan in je leven, is dat oprechte aandacht voor mijn is dat van essentieel belang. Ik vind het zonde van de tijd als mensen elkaar geen aandacht geven, het gaat er niet om de frequentie maar wel om de aandacht. Verder hecht ik  aan het regisseren van mijn eigen leven, zodat ik in mijn innerlijke kracht komt te staan. Dus haal er er alles uit  dat hoef niet grote dingen te zijn, maar wel dat je goed in je vel zit. Ik geef mijn zoon mee dat hij goed genoeg hoe hij zelf is en dat je moet investeren in jezelf. Durf te zien wat er niet goed gaat en wat je anders wilt, blijf je ontplooien en werk er hard voor. Zorg dat je een goede leermeester heb die je helpt om op die ladder omhoog te brengen.

Talenten zijn er om hem te benutten.

Wie is jou rolmodel en waarom?

Ik zie Oprah Winfrey als een krachtige persoon omdat zij een krachtige platform heb gecreëerd in een tijd dat alles tegenzat, zij bracht mensen echt in beweging. Haar Angel Network toont aan dat we allemaal iets kleins doen het een groot verschil maakt. Ik vind het boeiend hoe ze individuen in hun eigen kracht zet, en de ruwe kantjes er af laat.

Maar hoe zie jij zelf als een rol model?

Ik wil je dadelijk maken dat je met de juiste energie heel veel kan bereiken door goed naar jezelf te luisteren, wie plezier maakt in het leven zal succes boeken. Door mijn talenten in te zetten kon ik nu niet zoveel mensen , bereiken ik zie mezelf dan als een verbinden raar die mensen aan de juiste mensen koppelt.

Maar wat maak jou nu zo uniek?

Ieder mens is uniek! Als ik het van mezelf mag zeggen, dan noem ik mijn enthousiasme en energie de spil van mijn gezin. En ik zie nooit beren op die weg, ik ben niet bang voor wat andere van me vinden. Ik luister naar mezelf, ik geef bewust aandacht aan anderen en laat me niet leegzuigen door anderen mensen. Ik durf te vertrouwen en voel me vrij om te geven en verbinden.

Wat is jou toegevoegdewaarde aan je functie die jij vervult?

Ik ben een sparringspartner met een andere bril op, en jij welke bril heb jij op?

Wat doe je om je carrière in beweging te houden?

Wat ik het meest doe is juist een minder zichtbare manier gebruiken, ik ga echte contacten aan met mensen, op linkedin . Ik maak graag deel uit in bepaalde groepen op linkedin omdat daar mijn interesse daar ligt.

Als jezelf zal omschrijven wie ben jij dan?

Het is gewoon een kwestie van zijn, ik ben, ik…

Welke advies zal ik jullie mee geven om nog succesvollere te zijn?

Wees niet bang om fouten te maken, die maak ik zelfs ook kijk naar wat je energie geeft. Of vraag om hulp ga opzoek naar mensen die de zelfde passie heb, ga nu eens zelf op die podium staan. En benoem waar jou kracht ligt en neem afstand van mensen die je energie af nemen, stop vooral met denken en doe het gewoon.

Talenten zijn er om hem te benutten.

Sta op die podium en zeg hard op waar jij naar toe wilt, zo benoem jij het en kom jij waar jij naar toe wilt.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge