puur ondernemen

Succes hebben met wat je graag doet

Succes hebben met wat je graag doet, zal dat niet geweldig zijn.

Dan doe je werk waar je hart sneller van gaat stromen, waarom zal je het niet doen. Heel veel mensen werken omdat ze geld moet verdienen, als je dit weg haalt dan is iedereen gelijk. Stom eigenlijk dat iedereen status aan geld verbindt, terwijl het gewoon een ruilmiddel is. Je kan er namelijk ook je werk er mee creëren , werk waar jouw hart sneller van gaat stromen. Stel je gebruik jouw talenten , om daar geld mee te verdienen, hoe zal jij het dan in vullen?

Verkopen op Etsy is zo platform , waar jij kan verkopen.

Omdat er miljoenen verkopers en kopers op jouw wachten, om jouw product van jouw te kopen. Word dan lid van deze creatieve platform , en leert verkopen als een pro. Heel veel mensen zijn jouw al voor gegaan, maak jij mooie haakwerkjes verkoop het dan op Esty.

Afbeeldingsresultaat voor heelnederlanddeelt

Lenen of huren van je buren.

Heb jij spullen nodig of juist over? Heb jij een klus die gedaan moet worden of help je graag een ander? Dan deel, leen en ruil je alles gemakkelijk met jouw buurtgenoten geweldig toch. Waarom kopen als  je het kan lenen, of ruilen dan hoef je ook nooit iets nieuws te kopen. Ideaal voor de mensen die heel bewust , met de aarde om wilt gaan.

Kortom als je werk doet, waar jij plezier aan beleeft, kun je er ook geld mee verdienen. Wat jij normaal of van zelf sprekend vind, daar kun jij geld mee verdienen zo simpel en zo leuk.

Alle linkjes staan bij de blauwe tekst .

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.