Geen categorie

Paranormaal doodnormaal

Paranormaal zijn is gewoon dood normaal zeker voor mij, want ik heb het als een ware kunst verheven geweldig.

Iedereen zeg wel eens jeetje hoe kan je daar mee om gaan, als je paranormaal bent en je bent hooggevoelig . Tja is het antwoord je kan het ook zien als een ware kunst, want je kan het voor alles in zetten. Het is gewoon geweldig, ik kom een ruimte binnen en voelt gelijk of het fijn voelt of niet. Handig vind je niet zo zintuig, nauw ik vind het geweldig natuurlijk het put je uit. Ik zeg ook niet dat het altijd leuk is het is ook gewoon kommer en kwel jeetje mina. Sommige energieën zijn gewoon ook echt niet fijn, maar als je het goede uit gaat dan ga je in zien hoe fijn het woord voor jezelf.

Ik hou van het licht om mijn heen.

De engelen zijn me gezind soms vind ik onderweg op mijn pad mooie witte veren, met een mooie boodschap die ik dan speciaal ontvangt. De mooie energie die ik onder weg voelt, het voelt als een warm welkom bad. Die mijn begroet jij mag er ook gewoon zijn, om wie je bent.  In het begin toen ik dit ging ervaren wist ik nog niet dat dit mijn pad zal zijn, waarom voel ik toch al die energie van andere mensen . En wat kan ik er mee, dat was een vraag waar ik lang over heb gedaan. Om daar een antwoord op te krijgen. Nu denk ik het is gewoon mijn levens pad, ik moet er wat mee doen, maar wat.

Helen van mijn zelf en andere mensen en dier.

Soms vond ik het maar raar waarom komt altijd honden naar mijn toe, met hun kont tja of ik daar nu op zit te wachten. Maar goed er kwamen mensen op mijn pad, ik begon steeds meer te voelen en ervaren. Het leek wel of ik een röntgenapparaat was, die dwars door andere mensen heen kon kijken. Ik voelde hun pijn, hun verdriet en vooral hun zorgen wanneer gaat die pijn weg. Bij dieren en mensen is het zo , ze komen en gaan weer weg als hun pijn weg trekt. Natuurlijk weet ik dat ik mijn hand erop legt dat het heet wordt, ik moest er ook mee leren omgaan.  En toen kwam het besef? Ik kreeg deze krachten niet zo maar om er niks mee te doen maar om mens en dier ermee te helpen.

Mijn eigen paranormale ervaringen in praktijk.

In de loop der jaren heb ik echter aardig wat zogenaamde paranormale zaken mee mogen maken. Van voorspellende dromen, spontane regressies naar vorige levens, mijn oude vriend zijn vriendin zien in mijn dromen. Foto lijstjes die om vielen, lichten die gingen knipperen of zonder aanleiding planten die in huis plots en zonder enige aanleiding beginnen te bewegen. Tot het aanvoelen van negatieve energie, en goede energie. Dromen over mijn oma en boodschappen krijgen van boven. Ik er menig boek hier over gelezen, menige lezing bijgewoond, menige beurs bezocht, menige workshop gevolgd. Later kwam het readen erbij, zomaar spontaan zonder enige aanleiding zomaar uit het niet.s Mensen die ik helemaal niet ken, zomaar toevallig zien waar zij moeite mee hebben, en helpen om hun oude pijn op te ruimen. Is door te laten als een spiegel, iedereen is een spiegel van zicht zelf sommige slapen nog maar andere zijn wakker.

Vond je mijn verhaal verhelderend of je wilt meer weten stuur dan een bericht.

Gr Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.