Geen categorie

Liegen is een verslaving

Heel veel mensen liegen op zijn tijd, soms is het een klein leugentje maar heel vaak liegen ze altijd.

Ik ken heel veel mensen die best wel vaak liegen, als het om een leugentje gaat om best wil gaat oké. Om nu maar te zeggen je heb gemaakt als ware kunst dan klopt er iets niet. Liegen is altijd erg, maar wie ligt en de ander de schuld geeft dat die ander liegt. Liegt meestal zelf hards. Heel veel mensen zijn er eigenlijk niet van bewust dan ze het doen. Meestal doen ze het om erbij te horen, omdat ze iets interessant willen vertellen . Dan moet je eigen echt af gaan vragen waarom doe ik dat? Is het leven niet gewoon leuker als je de waarheid zal vertellen.

adorable, beautiful, child

Je kan wel verkondigen dat je waarheid spreek maar zelf niet doet wat maakt het jouw dan.

Juist ja een leugenaar? Eerlijkheid duurt het langst, je mag gewoon niet liegen en zeker tegen jezelf niet. Maar waarom doen dan er zoveel mensen dan aan mee, ben je dan niet interessant meer. Een op geblazen ego zal altijd in de weg staan, want het maakt jouw dan ook niet aantrekkelijk. Niemand wil in de buurt van iemand zijn die zich eigen voor doet wat hij niet is. Is gewoon niet aantrekkelijk, je straalt uit arrogantie en een liegende persoon die wat te verbergen heb.

Het is beter om jezelf te zijn, dan zal je ook meer leukere mensen aantrekken. Heel veel mensen houden van eerlijke mensen die oprecht zijn er puur. En niet iemand die een ego heb en nep daar wil echt niet in de buurt komen. Jammer dat er dan niet gewoon mensen zijn die je gewoon de waarheid vertellen, daar heb je eigenlijk gewoon meer aan. Dan weet gelijk wat je aan die ander heb, want liegen zal je altijd in halen. Hoe ga je dan reageren als je eigen leugens uit komt? Geef je dan weer die ander de schuld omdat jezelf de grootse leugenaar bent juist ja.

Ze zeggen altijd haat en liefde zijn altijd smakelijk verbonden.

Wie haat heb tegen een ander heb eigenlijk haat tegen zich zelf. Nu zal je denken wat heb dit met liegen te maken. Het begint altijd eerst met liegen dan komt de liefde. Al zal dat in de meeste gevallen nep zijn want het liegen hebben hun een meester gemaakt in bedrog. Dan komt de haat omdat ze hun eigen gaan haten omdat ze liegen, dat versterkt weer het liegen. En zo gaat het circle weer helemaal rond, want alles heb met elkaar te maken.

Kortom wees gewoon jezelf dan ben je op je mooist.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.