Geen categorie

Oost west hamam op zijn best

Toe aan een totale ontspanning van top tot teen?Neem dan een hamam.

De hamam is van oorsprong een oosters badhuis waar iedereen samenkomt. Om zich te wassen en te ontspannen, het is een typische Arabische traditie. En heeft als doel het reinigen van het lichaam en geest. Het woord hamam betekent letterlijk verspreider van warmte, naast het feit dat het letterlijk een warme plek is. Is het ook een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen om te ontspannen en die in de zin warmte delen.

Topless Man Holding Red Rose

Voor dat de behandeling kan beginnen, laat je eerst je lichaam stomen.

Dit zorgt ervoor dat je poriën open gaan staan, waar door de alg en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. Tijdens zo behandeling lig je op een warme plat-too, je lichaam wordt uitgebreid gescrubd met een speciale washand. Van ruwe zijde de kese, hiermee worden dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt je in gezeept met een speciale zeep zak en olijfzeep. Deze speciale zeep zak zorgt ervoor dat de zeep enorm gaat schuimen, en je een ontspannende gevoel krijgt. Je lichaam wordt afgespoeld met warm water en als laatste wordt je ook gemasseerd, dat klikt toch fijn.

Olijfzeep werkt hydraterend, is zacht voor de huid en nog een voordeel  zorgt voor een natuurlijk anti-aging . Wil jij ook oosters genieten dan raad ik zeker een hamam aan. Het is echt een beleving voor ieder mens, je voelt je weer herboren als je er uit komt. Net of alle stress die dag is verdwenen, echt een aanrader voor zakenmensen die veel stress ervaren.

Links:

https://www.thermenbussloo.nl

http://www.lifestylesalonthehague.nl/nl/hamam-behandeling-den-haag

http://www.hamamhetoosten.nl

http://www.floatcenter.nl/wellness/hamam.html

 

Kortom geniet ,ontspan en heb plezier.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.