inspiratie

Mijn eerst blogs waren geen succes

Hoe schrijf je nu eigenlijk een goede blog waarop mensen zitten te wachten?

Is keihard op je bek gaan? Ik schrijf af en toe nog steeds content, dat ik denkt wat ben ik aan het doen. Ik denk dat iedereen dat wel eens heb, wat is nu een goede blog. En waarom komen juist deze mensen naar mijn blog, om wat ik schrijf of om een andere reden. Ik ga elke dag wel eens keihard op mijn bek, en soms schrijf je iets dat je denkt jeetje wat een spel fouten oo foei.

Maar hoe schrijf je nu goede content.

Niet zo hoe ik altijd doe, net doen of je een expert bent, want ja dat ben ik totaal niet. Eh nee ik ben Angelique met lekker veel spelfouten maar dat draagt ook iets bij, dat ik totaal niet perfect bent gelukkig maar dan was ik nu dood saai.

Afbeeldingsresultaat voor schrijf een goede content

Een zakelijk mail versturen hoe doe je dat, 5 tips.

Het is ieder geval geen lange brief die je moet schrijven, om aandacht te krijgen van een ander. Je kan een mail wisseling vergelijken met als , iemand 5 minuten aan het woord is. Dat is zo saai dat je bijna in slaap valt.Stel je eigen dan een doel, want meestal als ik een brief schrijft kan ik zo uitbreiden informatie geven die nergens opslaan herkenbaar oja. Schrijf duidelijk korte regels, waar je de lezer zijn aandacht houdt op je verhaal en wei niet zoveel uit.

Neem nu deze verhaal.

Hallo mevr .

Ik las dat u veel weet over bloggen , en ik weet er veel over en wil even laten weten dat ik u kan helpen met u vragen. Het is helemaal niet zo moeilijk om er mee te beginnen, schrijf eerst een kort verhaal en kan ik zal je daarbij zoveel mogelijk helpen met de vragen die je voor mijn heeft. Ja bloggen is eigenlijk heelmall niet zo moeilijk het is gewoon een verhaal schrijven over onderwerpen waar je veel over weet, maar als je vragen heb dan hoor ik het van u.

Dit verhaal geef toch meer vragen dan antwoorden toch , snappen jullie het ik niet.

Een goed bericht bestaat uit 5 elementen.

1 Je stelt je eigen voor aan de ontvanger die hij nog niet kent.

2 Je zegt wat je wilt, wees duidelijk wat je hem wilt vertellen.

3 Je geef die ander een goede reden , om met jouw aanbod in zee te gaan.

4 Je geeft een dag, of termijn waarop hij op in kan gaan.

5 zinnen heb je minimaal nodig om helder en duidelijk over te komen.

 

Dus: mijn naam is Angelique en u heb veel verstand over bloggen. Ik zou u graag willen interviewen over bloggen die u  aan de man brengt. Wanneer kan ik een gesprek met u inplannen om over deze onderwerp te praten. Schrikt het u volgende week vrijdag.

Belangrijk niet te veel vragen en niet veel uitweiden over het onderwerp.

Heel veel succes met het schrijven van jullie contente, en als er vragen zijn stel ze dan gerust.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.