lifestyle

Gifvrij leven is gezond

Gifvrij leven is gezond  van chemische vuilnis berg naar een gezond lichaam.

Als kind speelde ik graag in weilanden met allemaal prachtige bloemen om mijn heen. Ik kon altijd zo intens genieten van het pracht en praal. Ik had vroeger nooit huid problemen en altijd had ik gezond haar, ja vroeger was alles nog anders. Nu tegenwoordig bestaat onze verzorging producten uit chemische toevoegingen. Als jij wist wat er allemaal in jouw favorieten spullen zit, dan smeer je het nooit meer op je huid en haar. En  nu gebruik zo puur mogelijk spullen voor mijn haar en gezicht, ik maak mijn eigen creams, en huidsprays .

Vrouwtjes, Pin Up, Meisje, Mode, Mensen, Beeld

Eerst testen ik de poo methode een trend uit Amerika, waarbij mensen met baking soda en appelazijn aan de slag gingen. Maar die appelazijn vind ik zo naar smerige kots ruiken, dat ik daar mee bent gestopt. Nu was ik mijn haar gewoon met tijmwater is water met een aftreksel van tijm. Of met rozenwater dan ruik je haar zo heerlijk fris even spoelen en klaar is je haar.

Project tandpasta.

1 deel baking soda met een deel kokosolie, en druppels munt olie.

Daar poetst ik nu mijn tanden mee, echt ideaal mijn tanden worden schoon en mijn tandvlees word ontsmet perfect. Je kan natuurlijk ook gewoon baking soda met essentieel olie druppelen dan krijg je tandpoeder.

Ook mijn lipgloss maak ik van kokosolie met druppeltjes  bietensap bij voor meer kleur.

Want ja ik hou van puur mogelijk en ik hou echt niet van chemische spullen op mijn gezicht of haar.

Geef je menig welke beauty geheim pas jullie toe?

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.