zelf gemaak

Puur natuur

Puur natuur is waar ik van hou, ik hou zo van natuurlijk mogelijk.

Ik was altijd al dol op  mooie beauty producten.Ik kon zo intens genieten van de beauty producen die best wel prijzig waren. Maar zo heerlijk roken, maar nu ik er meer aan denkt. En meer naar de ingrediënten lijst kijkt. Hoe meer ik me af gaat af vragen. wil ik die chemische producten wel op mijn huid.  Bestaat er dan niet een natuur product die deze chemische ingrediënten niet hebt.

Huis en haar helemaal gezond.

Echte verbetering van mijn haar , is er wel mijn haar is weer gezond. En niet zo droog maar zachter, mijn huis daar en tegen is ook schoner . Sinds ik mijn eigen schoonmaak producten maakt, en ik voeg natuurlijk ruikende essentieel olie toe.

Lippen en verzorgend.

Ik hou om alles zelf te maken en wat is nog de uitgegleden kans om je eigen lippen balsem te maken.

Receptje wat heb je nodig.

2 tl bijenwas.

4 tl kokosolie

4 tl cacaoboter.

3 druppels essentieel olie .

Deze ingrediënten heb ik natuurlijk niet zomaar gekozen is natuurlijk met een reden. Dat het zo puur mogelijk is, zonder schadelijke stoffen. Als basisingrediënt koos ik voor bijenwas omdat het niet alleen beschermend werkt voor je lippen, maar ook nog eens erg zorgt voor de stevige van je balsem. De kokosolie en de cacaoboter in de lippen balsem beschermen je lippen tegen de kou en zorgt ervoor dat ze goed gehydrateerd werken. Je kunt in plaats van kokosolie trouwens ook kiezen voor andere oliën zoals amandelolie,  of zonnebloemolie. Mocht je gebruik willen maken van essentiële olie in de lippen balsem dan kun je natuurlijk een aantal druppels toevoegen aan het eind toevoegen . Als container heb ik gekozen voor potjes die ik nog had liggen van verzorgingsproducten die ik reeds had opgemaakt, maar je kunt natuurlijk allerlei soorten potjes gebruiken net waar jij de voorkeur aan geeft.

Gerelateerde afbeelding

Om het te maken is het kinderspel, zo simpel en zo makkelijk .

Doe alles in een kommetje boven een pan met water, nu is het belangrijk dat je het langzaam smelt, en als alles is gesmolten haal je het van het vuur. Doe nu een paar druppels essentieel olie toe als je dat lekker vind, en giet het over in potjes die je al heb. En laat het afkoelen zo maak je eigen lip balsem door je eigen ingrediënten toe te passen.

Veel plezier bij het maken , en wil je spullen kopen kan het bij deze link: https://www.jojoli.nl/uitverkoop 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.