inspiratie,  lifestyle

Kleine veranderingen

Klein verandering groots effect, juist de kleine veranderingen in je leven.

Kunnen je hartstikke gelukkig en gezond maken, probeer het zelf eens. Soms vergeten we wat echt belangrijk is in het leven, het leven is al zo mooi. Waarom niet genieten in het hier en nu, geniet van de kleine spontane momenten die voorbij komen. Zeg eens goede morgen tegen een wildvreemde, geef een ander eens een compliment. En zie wat voor verandering het mee brengt, een klein gebaar heb meestal groots effect.

dela_quotes_aardig_zijn

1 Verandering.

Zet je wekker een halfuur eerder , effect zo hoef je je niet te haasten.

In dat half uurtje ken je even tot jezelf komen, genieten van je ontbijt genieten zonder dat iedereen al om aandacht vraagt. En streept  deze taak dan ook van je te  doe lijst .

2 Verandering.

Ga twintig minuutjes wandelen voor het avond eten, effect dan beweeg je tenminste.

Een frisse wandeling helpt tegen gewrichtsklachten en het is goed voor de hersenen. Het vermindert onder ander de kans op alzheimer en het werkt tegen depressie. Het is goed voor je hart en bloedvaten, er zorg er ook voor dat je lekkerder slaapt.

3 Verandering.

Schrijf alles op, effect zo blijven je gedachten niet malen.

Dat kost namelijk veel energie, dus schrijf al die goede ideeen eens op. Dan kun je ze later ook beter uit werken , tot een mooi concept. De nuttelozen gedachten die kun je beter maar vergeten, deze zorgen er dat je leert  te relativeren. Zo kom je tot duidelijke inzichten en dat voelt goed toch.

4 Verandering.

Wees eens lief voor anderen, effect je word er zelf beter van.

Iets simpels is een deur open houden voor een ander, glimlachen naar een voorbijganger. Iemand helpen met de zware boodschappentassen of gewoon gedag zeggen, daar wordt een ander blij van. Die ander zal ook jouw weer helpen , zo gaat dat nu een maal.

5 verandering.

Ga eens voor kleur in je garderobe, effect het geeft je humeur een boost.

Van grijze kleding en zwarte kleding word je echt niet blij, maar een opvallende kleur als een sjaal, of een trui staat gelijk vrolijk. En maak je gelijk blijer, want je voelt je heerlijker als meer kleur zal dragen.

Wil je meer weten hoe je lekkerder en beter in je vel kan zitten, kijk dan zeker naar deze inspirerende pagina met hele leuke tips. sochicken ,

De link staat bij blauwe tekst.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.