lifestyle,  Mindfulness

Maak ruimte in je hoofd door te gaan hardlopen.

Maak ruimte in je hoofd, door te gaan hardlopen dan ontdek je pas wat wijsheid is.

Genieten van het moment, dat doe je met hardlopen met je hoofd volop in de zon. Genieten van al het moois wat er voorbij komt, vogels die fluiten koeien die loeien.  Dan weet je dat jij aan het genieten bent van het hardlopen,  hier en nu. Focus dan op je ademhaling,  voel de kracht die gaat stromen door je lichaam . Voor je het weet vol jij weer  beter in je vel dan ooit te voren. . Blijf dus niet zitten wachten op die ene mooie dag, maak zelf die mooie dag  . Er is een wijsheid, als je leert om met je hart te lopen zal je voorspoedig beter lopen.

Afbeeldingsresultaat voor Tessa Kardolus

 

Tessa Kardolus is een sportieve vrolijke vrouw mama van 2 prachtige kinderen,  zij heb van haar passie voor hardlopen haar werk gemaakt. Hardlopen heeft haar  zelfvertrouwen en meer doorzettingsvermogen gegeven. Ik vind  haar echt een toppertje, en ik ben trots op haar dat zij het toch allemaal doet.  Tessa is een persoon die er voor gaat om jouw een ervaring mee te geven dat hardlopen echt heel leuk is.

Je kan bij haar de 5-weeks mindful run cursus volgen.

Ze laat je in groepsverband kennismaken met mindfulness, is een ademhalingstechniek die je zal helpen bij het hardlopen. In deze cursus pik jij op ,wat voor jouw waardevol is op dat moment. En soms zijn jullie serieus maar je maakt ook lol. Tessa geef je  tools en technieken, want hardlopen moet ook goed worden gedaan anders krijg je blessures. Mindful run is voor elke hardloper toegankelijk, het is zowel voor gevorderden als beginnende hardlopers.

Resultaat na zo cursus mindfullness.

1 Je krijgt meer energie, door een betere ademhaling techniek.

2 Je krijgt een betere focus op het hardlopen.

3 Jij gaat ook makkelijker hardlopen.

4 Jij kan je dan beter ontspannen en je krijgt rust in je hoofd.

5 Jouw hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls.

Aanmelden; http://www,mindfulrun.nl 

Email: mindfulrundelft@gmail.com voor meer info.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.