Geen categorie

Go to the flow

Go to the flow, dat doe je met yoga dan voel je zo weer zen.

Yoga leert ons om lichaam en geest, en onze  bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen Asana’s geven kracht en energie en zorgen, voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten. Geen wonder dat yoga de laatste jaren zo populair is geworden onder de drukken kantoor mensen.

Breng balans in je leven.

Wie yoga beoefent, op wat voor niveau dan ook, het  brengt veranderingen aan in zijn  stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans is, en je minder emotionele druk ervaart op je werk.

Het is eenvoudig uit te voeren.

Mensen die onbekend zijn met yoga, hebben nog wel eens het idee dat het bij yoga vooral draait om het ongemakkelijke lichamelijke oefeningen. Het tegendeel is waar natuurlijk,   er zijn gewoon  veel asana’s waarvoor de nodige kracht en lenigheid nodig heb. Maar wie begint met yoga, merkt al snel dat de meeste klassieke yoga-oefeningen tamelijk eenvoudig zijn uit te voeren.

Afbeeldingsresultaat voor yoga

Yoga die werkt, ook voor drukken zakenlieden.

Yoga is voor iedereen. Voor kinderen, voor jongeren, zwangere vrouwen, volwassenen en ouderen. Iedereen doet het. Over de hele wereld. En weet je waarom? Yoga werkt!

Een goede yoga studio’s ook online.

http://www.praktijkgaruda.nl/Yoga-en-massage.html

http://www.neo-yoga-delft.nl

https://www.yogaonline.nl

http://www.happywithyoga.com 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge