Geen categorie

E-mailmarketing is leads, clicks, product

E-Mailmarketing is, leads, clicks producten verkoop.

Maar hoe gebruik je nu e-mailmarketing, wat je eerst moet weten is wat wil jij er mee doen. En nog belangrijk, is dat je nieuwe klanten niet gaat spammen. Dan ben je verkeerd bezig en krijg je ook geen bereik, ik vind niks zo vervelender als iemand constant van die mails stuurt. Waar ik als een klant niks aan heb, erg irritant.

Richting, Directory, Afstand, Besluit, Aanbiedingen

Leads tot conversie

Bezoekers die je blog bezoeken, zijn per definitie leads. Ze zijn in ieder geval interesserend in wat je te vertellen heb en hopelijk in je merk. En zijn daar door potentieel klanten, doordat je deze prospecten naar je blog heb weten lokken. Is het voor jouw gemakkelijk om hun tot aankoop te verleiden. Op je blog moet je wel duidelijk zijn waar je klant naar toe stuurt is het wel de e-commerce platform waardoor hij snel het product van zijn keuze kan vinden.

In de ideale wereld bevat je blog zulke interessante content dat je bezoekers vanzelf gaan volgen, en regelmatig bezoeken. Dat zou van het begin al je doel moeten zijn toch? Daarom is het ook belangrijk dat je content deelt met je andere sociaal media kanalen. Om het bereik naar je website te generen.

Digitale Marketing, Internet Marketing, Marketing

Mijn insiders tips, als blogger.

Je heb een handige website, wel een betaalde https://moz.com Helpt je bij research naar links en ranking, momenten, en conversatie. En het alle belangrijkste het verkeer naar je blog, de dienst is beschikbaar voor 99 Dollar per jaar. Je kan het altijd voor een maand testen gratis , en kijken of het voor jouw wat is.

 www.wordtracker.com is een keyword tool, die je helpt in het kaart brengen van je keywords.= Relevante informatie waar mensen naar opzoek zijn, deze service kun je af nemen voor 27 dollar per maand.

www.socialmention.com is een gratis dienst die je gericht, laat zoeken naar je zoektermen binnen je blog. Of microblog en de resultaten voor je analyseren.

www.google.com/trends is een gratis tool van Google, die een overzicht beidt van de trending topics op dat moment.

www.google.com/alerts biedt de mogelijkheid om automatisch een e-mail te ontvangen. Wanneer er interessante Google Results beschikbaar worden rond je zoektermen.

Vergeet ook niet op Twitter te kijken, naar trending topics.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.