Geen categorie

Route boom voor je blog

Route boom voor je blog, als jij weet hoe je boom er uit ziet.

Dan kan jij je boom vorm gegeven, het zelfde is voor een mindmap. Als je die vorm zal geven dan kun jij uit stippelen waarover jij  wilt schrijven . Want ja de route boom die bepaald namelijk zijn eigen weg, want je weet nooit van te voren waar over je gaat schrijven.

Afbeeldingsresultaat voor route boom

En als je route boom zal volgen, waar gaat hij dan heen.

Deze takken laat je weer vertakken in kleine takken. Stel je heb een blog over katten wat komt daar dan bij kijken. In deze mindmap  verzamel je de verzorging, kattenbak, vacht, eten nat of droog, water. Of zelfs kattenmelk, en probeer nu in elke mindmap een onderwerp in te vullen. Als je mindmap af is, dan kan je deze indelen voor een blog onderwerp. Zo maak je een route boom die zich eigen laat leiden, tot een mooi resultaat.

Tip begin altijd met het omschrijven van het idee, waarover het idee gaat.

Wat is jouw invalshoek, schrijf je vuist weg dan schrijf je lekker associatief. Je bedenkt terwijl je schrijft. Maar je kan ook veel dingen, die heb geschreven altijd weer door halen. Ze passen meestal dan ook niet in het verhaal, als je alinea  moet bewerken. Indelingen maken in je artikel of constant aanpassen, dan kom jij niet in je flow van het schrijven zelf.

Outline is voor af schrijven van je artikel, zonder enige zij sprongetjes te maken. Dus hoeveel omzet loop jij mis met je webshop, en wie wil jij vooral bereiken met jouw webshop, maak het duidelijk met een routeboom.  Als jij de route van je boom niet zal volgen. En je zal niet de gebruikelijke paden bewandelen , wat gebeurt er dan?Dan lopen de klanten weg van je website en je shop niet waar.

Afbeeldingsresultaat voor route boom

Dus als je elke vraag in een logische subvragen zal neer zetten dan krijg je een geraamte met vertakking met onderwerpen. Voor je blog, zo kun je de geraamte verder uit werken naar een route boom die klopt. Zonder enig verlies van je verhaal, soms ben je aan het type. Dan schrijf je iets anders op wat je had voor gesteld, dat gebeurt mijn nu vaak. Bij jouw waarschijnlijk ook, anders kwam jij niet op mijn blog niet waar.

Interessante link voor vrouwen, om je route boom te bepalen; ze.nl

Groetjes Angelique

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge