inspiratie,  Lifecoaching,  online,  Personal branding

Sleutels tot succes

Hoi allemaal

Sleutels tot succes  is de oprechte interesse wat succes voor jou bepalend  is? Is het geld dat je verdiend, status die het geeft, of is het toch macht? Succes is op zijn minst een keuze, vraag het aan vrienden en je krijgt verschillende antwoorden op jou vraag. Ze streven allemaal een ander droom en ze streven andere doelen na, succes is een begrip waarvan alleen jij de waarde van kunt bepalen. Stel  je stelt zelf vast wanneer je jij succesvol bent, zo kan je de felbegeerde diploma jouw succes zijn. Frappant is het echter dat als een ander zijn waardering uitspreek, je niet altijd zelf het gevoel hoeft te hebben succesvol te zijn. Hoe jij je succes beleeft heeft alles te maken met je eigen denkpatroon, de betekenis die jij aan succes hangt kunt voor een andere persoon een andere betenniks hebben. Wanneer je vind dat je drie beoordelingsgesprekken op een dag  moet kunnen voeren en je blijft steken op twee, dan ben je daar niet tevreden over. Als je had bedacht dat je er twee kunt doen op een dag, was je dag succesvoller geweest. Resultaat en geslaagd proces is niet alleen vaak een bepaalde resultaat, maar vooral een proces dat je door loopt, de relatie en de toekomstmogelijkheden speelt altijd een rol. Maar wanneer maak je dan gebruik van de meetlat om succes te  hebben,  vaak  hebben we de neiging ons te vergelijken met andere, het probleem is dan dat we constant  bezig kunnen blijven om ons maar te vergelijken.

Sleutels tot succes .

Invloed van mentaliteit en houding breng je succes, maar verder in dit groeitraject gaat het om je eigen merk, maar ook om meer omzet.

1 Zoek bemoedigende feedback, van andere?

2 Breng balans in jouw leven?

3 Kies en focus, waar wil jij naar toe?

4 Succesrecept, werk hard?

5 Succesverhaal, is die gene die iets maakt wat een ander niet heb gemaakt?

Een van de sleutels tot succes is de oprechte interesse om de dingen anders te bekijken, zowel van uit het oogpunt van een ander en jezelf. Door de drijfveren van andere te begrijpen kom je tot waardevolle relaties.  Het geeft me het mandaat om een extra stap te zetten, omdat we de vrouwen in Nederland snel bagatelliseren en dat vrouwen mekaar zo weinig gunnen. je succes ligt buiten je comfortzone om de sleutels naar jouw succes te vinden, moet je waarschijngelijk buiten je comfortzone treden. Dus weg van die plek waar je nu zit, waar je je prettig en op je gemak voelt. Dat wat je doet buiten je comfortzone zorg voor persoonlijke groei en succes.

Sleutels tot succes .

Pak die succes die jij zou graag wilt maar dan moet je wel eerst buiten je comfortzone stappen, en ja dat is eng hoe moet je dan anders succes halen als je maar blijft waar je nu bent.

Bron foto,s Google

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.