ideeën,  inspiratie

Droomhuis onder de Spaanse zon

Hoi allemaal

Droomhuis onder de Spaanse zon dat wil toch iedereen heerlijk wakker worden in de prachtige natuur, en warme mensen. Drie jaar lang was de eigenaar samen met de architect Joseph Bonhevi bezig om  zijn huis helemaal te renoveren. Samen toverende ze het donkere vervallen huis tot een lichte ruime woning, maar daar bij wilde de eigenaar wel zoveel mogelijk authentieke elementen behouden. dat is goed gelukt dat zie je bijvoorbeeld duidelijk in de loungekamer, het gewelfde plafon en de kleine vierkante raampjes herinner aan de oorspronkelijke bouw. Dit prachtige huis staat in Alt Emparda in het noorden van Spanje, het stond al 40 jaar leeg toen de huidige eigenaars het vond. En ze waren er meteen verliefd op . Behalve het dak was alles dringend aan renovatie toe,de deuren naar de tuin toe vangen nu meer licht op omdat dit vroeger de stallen waren.De inrichting van het huis verraad een romantische aard, de witte basis kleur is aangevuld met roze accenten. Dat zie je terug in het meubilair,maar bijvoorbeeld ook in de prachtige vintage schemerlampen. De vele antieke stolpen, vazen en kroonluchters versterken de sfeer van het verleden.

Droomhuis onder de Spaanse zon.

Droomhuis onder de Spaanse zon.

Inde badkamer zijn de oude oorspronkelijke wastafels behouden, de tegels op de vloeren lijken oud maar zijn nieuw aangeschaft.

Het huis vooral ingericht met tweede hands spullen, de oude tafel in hun woonkamer komt van de rommelmarkt de bewoners heb hem bewerkt om hem nog ouder doen lijken dan hij werkelijk is.En hun oude service komt van hun oude oma, de kussen hoezen zijn vrij nieuw van de lapjes markt . Hun interieur  is een mix van vintage en nieuw zo maak je eigen interieur  die warm en aangenaam voelt.

Wat is jullie woon mix hoede jullie van nieuw of een combinatie van ,geef je mening hier onder.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.