ideeën,  inspiratie

kroonluchter met theekopjes

Hoi allemaal

kroonluchter met theekopjes , is zo mooi en zo leuk om te maken. Sommige van jullie denken wat zal je kunnen maken van de theekopjes dan in plaats om uit te drinken , je kan er ook een hangtoestel maken voor de vogeltjes of een kaars standaard voor in de tuin waar je een lichtje instopt, is ook zo leuk of gewoon uit drinken . Wie het natuurlijk zonden vind om hem te bewerken , ik ben erg handig en kijk altijd om heen wat kan ik van mijn alledaags  dingen iets anders maken en wat kan ik er nog mee doen ,om alleen in de keuken te gebruiken. Ik laat jullie vandaag zien wat je normaal weg zal gooien of gebruiken voor in de keuken toch leuke projecten er van kunt maken , doe het met je kinderen en doen mee met mijn aan deze leuke projectjes.Ik houd me thuis graag bezig met alles wat met wonen te maken heeft. Scandinavisch wonen heeft mijn voorkeur. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om dingen zelf te maken voor in huis.

kroonluchter met theekopjes .

De perfecte taart voor elke thee partje dan wil ik zo taart wel op mijn tafel.

Wat heb je nodig voor de kroonluchter

Een oude kroonluchter

5 oude kopjes

1 pot chalk paint kleur old white en een kwast

5 boutjes

1 tube twee-complementenlijm.

Hoe maak je hem 

Haal de kleine kaarshouders van de kroonluchters en zoek bijpassende boutjes

Schroef de kleine bordjes in de houders zodat ze goed vast zitten.

Verf de kroonluchter helemaal wit, je hoeft hem niet eerst te schuren.

Kijk goed dat je alles wit heb geverfd ook de ketting helemaal wit en laat hem goed drogen.

Lijm de kopjes op de houdertjes met de twee componentenlijm en kijk of ze recht staan.

De kroon luchter is klaar je kan er kaarsjes in doen of mini plantjes wat jij natuurlijk mooi vind.

Wat vinden jullie leuk om te maken geef je mening hier onder.

Groetjes Angelique

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.