Eigenbaas,  kinderen,  Lifecoaching,  Personal branding

Buiten Beentjes vrije geesten.

Buiten beentjes zijn mensen die nergens tussen passen omdat ze een vrije geest hebben.

Heel veel buiten beentjes passen nu eenmaal niet in reguleren bananen omdat ze een vrije geest hebben en anders tegen de wereld aan kijken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit een baan zal vinden, omdat je anders denkt. Je zal een baan vinden wat echt bij je past, want buiten beentjes zijn erg creatief, denkers en genieën. Daarom heb je ook wel de denkers en de meester genieën, die denken nu eenmaal anders. Is toch geweldig als je tussen deze groep valt, daarom zie ik mijn zelf als een ware genie die voor elke probleem een oplossing vind. Neem nu mijn website die heb ik bedacht om andere mensen te helpen, om anders naar de wereld laten kijken. Het zijn allemaal ideeën die ik zowel heb mee gemaakt of ervaren en waar ik graag mensen inspireert.

Meisje dat op een zwart toetsenbord schrijft

Ben altijd bezig om mijn eigen te ontwikkelen, dat kan via sociaal media of via mijn werk als vrijwilliger. Ja ook voor mij is het moeilijk om de juiste baan te vinden. Ben ouder met veel levens ervaring zowel in coaching als communicatie. Heel veel bedrijven zitten niet te wachten op vrije geesten. En dat maakt het moeilijk ook voor mijn om een werkgever te vinden die bij mijn past. Natuurlijk zal je denken er zijn toch banen? Is ook wel zo, maar er zijn geen bananen die echt passen als een schoen. Waar ik mag ontwikkelen, en waar vrijheid boven aan staan, heel veel werkgevers werken nog via de oude principe. Vaste regels en vaste structuur, dat past niet bij een vrije geest. Wat wel past is een open structuur, waar je zelf mag bepalen wanneer je werkt, hoe lang je werkt, en wanneer je vrij mag nemen zo structuur bestaat niet.

Ben jij net als mij opzoek naar een werkgever die een vrije structuur heeft bij zijn bedrijf, die mag reageren. En als er werkgevers mee kijken dan voel ik mij aanbevolen om in u bedrijf mee te werken. Sector: creatief, kinderen, coaching en vrijheid.

Gr Angelique

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.