hoogbegaafdheid,  Lifecoaching

Zo slim als einstein

Zo slim als einstein zijn er niet zoveel, maar weet je dat einstein dyslectisch had.

Wie zo slim is al einstein heb eigenlijk de hele wereld aan zijn voeten. Maar er zit natuurlijk ook een maar aan, omdat einstein altijd een stukje verder was met zijn gedachten. Dat hij voor een gek iemand werd aan gezien, en dit stukje gebeurt nog steeds. Zeker met de mensen die dyslectisch zijn, moeten wij ons schamen omdat wij het niet begrijpen. Rond uit nee, want als ik om heen kijkt zie ik heel mensen met mooie talenten. Ieder zijn eigen talent, ik schrijf rond uit slecht de zins opbouw klopt niet, ik vergeet veel d en t , en punt. Moet ik dan stoppen met schrijven omdat mensen moeite hebben met mij, ik heb geen moeite met anderen. Dus laat iedereen dan in zijn eigen waarden, dat doe ik tenslotte ook.

Afbeeldingsresultaat voor einstein quotes

Er zijn heel veel mensen met dyslectie maar ook heel mensen die een ander talent hebben. Zoals beelddenker is zo mooi en zo prachtig. Want een beelddenker denk niet in woorden maar in beelden. Ik ben zo beelddenker ik denk in beelden, het talent wat drie D kijken heet, wij zien meer dan mensen die lijn denken dus de woorden denkers. Ik denk in snelle oplossingen, ik denk zo snel dat je het haast niet bij kan houden. Want mijn geest maak af en toe te veel over uren, dan komt het verward over. Maar vergis je niet, de beelddenker denkt altijd sneller dan een lijn denker. Terwijl de lijn denker in AB denkt, denkt de beelddenker al in CD oplossing.

Dus bedrijven stap nu eens af van die smoesjes en neem vaker mensen in dienst die anders denken. Dan krijg je een bedrijf wat werkt, een bedrijf die voor uit denkt.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.